Sausu lūpu kopšana

Kā kopt un mitrināt sausas lūpas? Kas veicina sausu lūpu rašanos? Ieteikumi sausu lūpu kopšanā!

 

Aukstums un vējš dažkārt ir tikai pastiprinošs faktors, kas ietekmē lūpu ādu ziemā. Sausas un sāpīgas lūpas var veidoties jebkurā gadalaikā neatkarīgi no laika apstākļiem. Viens no vienkāršākajiem kopšanas līdzekļiem ir higiēniskā lūpukrāsa vai lūpu balzams. Tos ziemas periodā vajadzētu lietot arī profilaktiski. 

  • Ja lūpas ir ļoti sausas, nav ieteicams lietot lūpu skrubi. Tas ir abrazīvs un traumēs lūpas vēl vairāk. Lai sausas lūpas atbrīvotu lūpas no atmirušajām ādas daļiņām, iesakam izmantot skrubjus ar ļoti sīkām abrazīvajām daļiņām, kas lūpām nebūs tik traumējoši.
  • Ja tiek lietoti mitrinoši lūpu balzami, kuru sastāvā ir hialuronskābe, kas piesaista mitrumu, tie jālieto savlaikus pirms došanās ārā, lai krēms paspētu iesūkties.

 

Ikdienā izmanto kādu no zemāk redzamajiem balzāmiem, lai pabarotu un aizsargātu savu lūpu ādu!

MARILOU BIO Balzams Lūpām | Kakao. Ekoloģisks bio lūpu balzāms ar kakao aromātu.

 

BIELENDA SPARKLY LIPS GLITTER Balzāms lūpām. Mitrinošs lūpu balzāms ar spīduma efektu. Sastāvā ir šī sviests un mango sviests.

Gerard’s SILKY LIPS Balzāms lūpām, atjaunojošs. Aizsargājošs un barojošs balzams sasprēgājušām, sausām lūpām. Formula satur vērtīgus aktīvos elementus - hialuronskābi un E vitamīnu.

 

Vēl daži padomi, kas ļaus novērst sausu lūpu problēmu:

  • dzeriet vairāk ūdens, lai uzturētu normālu ūdens balansu;
  • pirms gulētiešanas noteikti nomazgājiet kosmētiku un uzklājiet uz lūpām mitrinošu krēmu;
  • nelaiziet un nekodiet lūpas ne tikai esot aukstumā, bet arī telpās. Tā var mutes dobumā esošās baktērijas pārnest uz lūpām un tās var iekļūt ādas plaisiņās un radīt iekaisumu;
  • reizi nedēļā veiciet maigu pīlingu, lūpu masāžu un uzlieciet tām mitrinošu masku. Tas ļaus padarīt lūpas gludas, uzlabot asinsriti un mitrināt šo sejas daļu.

 

Mūsu piedāvājumā lieliska sejas maska ādai ap acīm un lūpām ar kolagēnuIROHA Divine Collection

Maska satur jūras kolagēnu, retinolu, B3 vitamīnu un alantoīnu. Pretnovecošanās iedarbība.

Ja Tavām sausajām lūpām nepieciešama steidzīga un iedarbīga palīdzība to ādas atjaunošanā, iesakām Ella Batche SOS lūpu balzāmu, kas Tev palīdzēs tūlītējam efektam! Mitrina, baro un aizsargā lūpu ādu. Palielina lūpu apjomu. Unikāls balzams sausām lūpām.


Izvēlies sev piemērotākos acu un lūpu kosmētikas noņēmējus no mūsu plašā attīrošās kosmētikas sortimenta!

Vairāk par lūpu kopšanas produktiem skatīt ŠEIT!

Related products

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.