• -25%
SILKY REPAIR Argāna Eļļa mirdzošiem...
SILKY REPAIR Argāna Eļļa mirdzošiem...
SILKY REPAIR Argāna Eļļa mirdzošiem un zīdainiem matiem 100ml
SILKY REPAIR Argāna Eļļa mirdzošiem un zīdainiem matiem 100ml

SILKY REPAIR Argāna Eļļa mirdzošiem un zīdainiem matiem 100ml

SIARGN
>10
20,66 € 27,55 € -25%
PVN iekļauts
Time left

 

REPAIR Argana eļļas formula nodrošina tās ātru uzsūkšanos matos, piešķirot tiem mirdzumu, spīdumu un zīdainu efektu, nepadarot matus smagnējus.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: Argana eļļa: vērtīga eļļa, bagāta ar taukskābēm un E vitamīnu, mīkstinošām, atjauninošām, nogludinošām un pretnovecošanās īpašībām.

LIETOŠANAS VEIDI: Veidošanai: Pēc matu mazgāšanas ar šampūnu un kondicionieri, nelielu daudzumu eļļas ar plauktu palīdzību ielājiet mitros matos. Turpiniet ar matu veidošanu. Aizsardzībai: Lai aizsargātu matus no apkārtējās vides faktoriem un kontrolētu matu sprogošanos, vajadzības gadījumā ieklājiet dažus pilienus sausos matos, nepiciešamajās zonās. Ārstēšanai: Ieklājiet eļļu sausos matos visā to garumā, tai skaitā matu galos. Atstāt iedarboties 10-15 minūtes. Rūpīgi izskalojiet. Turpiniet procedūru ar kondicionieri un HAIR REPAIR sērijas intensīvo masku 04.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Sausiem matiem
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Argana eļļa
Kolekcijas
.04 HAIR REPAIR

  

VĒRTĪBAS 

Zīmols piedāvā konkrētus produktus konkrētām klientu vajadzībām.

Stingrība un saprotami produkti, efektīvas-iedarbīgas formulas atspoguļo piedāvāto kosmētikas līniju identitāti. Uz augstu veiktspēju, augsta līmeņa tehnoloģisko saturu, dabiskām, uz pārbaudītām aktīvām augu izcelsmes sastāvdaļām, ir balstīta piedāvāto produktu efektivitāte.

   

RŪPES

Personīgā skaistumkopšana caur matu kopšanas prizmu ir zīmola galvenais mērķis. Visu piedāvāto kosmētikas līdzekļu loma ir uzlabot matu stāvokli, kas ir iespējams pateicoties nevainojamai tehnoloģisko un dabīgo sastāvdaļu sinerģijai. Formulas satur tikai to, kas nepieciešams tūlītējam rezultātam. Rūpes un noteiktība sniedz veselīgāka un daudz skaistāku kopējo izskatu!

   

BŪTISKI

Produktu klāsts ir daļa no  viegli saprotamas un pielietojamas sistēmas kā frizierim, tā gala-patērētājam. Katrs produkts ir izstrādāts, lai atbilstu konkrētām matu un galvas ādas vajadzībām. No matu krāsošanas līdz pat matu veidošanai, zīmols piedāvā tikai būtiskākos kosmētikas līdzekļus, izvairoties no liekiem, nevajadzīgiem produktiem.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.