Moosa 2 Ilgviļņu sastāvs 90ml

Moosa 2 Ilgviļņu sastāvs 90ml

8032825196462
1-4
Profesionāļiem

 
Maiga un aizsargājoša viļņošanas sistēma, kas ir ideāli piemērota apstrādātiem matiem, pateicoties ietvertajam Plex un jūras kompleksam. Tas nesatur Thyo un amonjaku. Izmantojiet: Izmazgājiet matus ar Mossa preparatory Shampoo šampūnu. Vēja slapjus matus uz ruļļiem. Uzmanīgi piesātiniet visus ruļļus ar viļņojošo šķīdumu, pēc tam pārklājiet ar atbilstošu vāciņu. Ieteicams 10/20 minūtes, pārbaudot procesu pēc pirmajām 5 minūtēm. Beigās vienmērīgi izskalojiet matus ar remdenu ūdeni. Rūpīgi nosusiniet ruļļus ar dvieli, lai izvadītu lieko ūdeni. Uzklājiet 2/3 neitralizatora uz ruļļiem, pa vienam ruļlim. Atstāj uz 5 minūtēm. Atritiniet ruļļus, neiztaisnojot matus, un uzklājiet atlikušo neitralizatoru. Vienmērīgi noskalojiet ar siltu ūdeni 5 minūtes. Uzklājiet Mossa Post Treatment kondicionieri un atstājiet to 2-3 minūtes. Labi noskalojiet un turpiniet ar vēlamo stilu. Ieteicams nemazgāt matus ar šampūnu vismaz 48 stundas.
Tilpums
51-150ml
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.