Matu atjaunojošs līdzeklis ar...

Matu atjaunojošs līdzeklis ar keratīnu 100ml

81654986
>5
20,70 €
PVN iekļauts

 
Fiber Infusion matus atjaunojošs līdzeklis ar keratīnu. Iedarbojas piecās minūtēs. Nekavējoties rekonstruē un dziļi stiprina matu šķiedru. Spēcīgiem, nogludinātiem un spīdīgiem matiem. LIETOŠANA: Pēc mazgāšanas ar šampūnu uzklāt līdz 20 dozatora devām un vienmērīgi iestrādāt no matu vidusdaļas glīdz matu galiem. Atstāt uz 5 minūtēm. Lai iegūtu optimālu rezultātu, izžāvēt matus ar fēnu un līdzekli izskalot. Veidot kā parasti.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu struktūras dziļai atjaunošanai
Sastāvdaļas
Keratīns

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.