• JAUNUMS
Purles 141 - CLINICAL REPAIR BODY...

Purles 141 - CLINICAL REPAIR BODY CARE Ķermeņa krēms ar intensīvu lipolītisku darbību 200ml

141P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
43,00 €
PVN iekļauts

 
Izbaudiet izcilas ādas pārvērtības ar Purles Lipolytic Cream Clinical Repair Body Care Solution, kas izstrādāts, lai risinātu pastāvīgo liekā tauku un celulīta problēmu. Lipolītiskais ķermeņa krēms, kas satur inovatīvo aktīvo vielu Lipout™, ir balstīts uz jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem par cilvēka tauku šūnu – smilškrāsas adipocītu – darbību. Šo krēmu vajadzētu lietot vietās, kur ir nosliece uz celulītu un lieko tauku veidošanos, piemēram, augšstilbiem, gurniem un vēderu, lai iegūtu tonizētu un konturētu izskatu. Regulāri lietojot, sagaidiet redzamu celulīta samazināšanos, striju samazināšanos un vispārēju ādas elastības un tvirtuma uzlabošanos. LIETOŠANA: Optimālai iesūkšanās nodrošināšanai, maigām kustībām iemasējiet krēmu savā ķermenī, līdz tas pilnībā uzsūcas.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Pret celulītu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
CLINICAL REPAIR CARE
Preces veids
Krēmi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.