• JAUNUMS
Purles 116 - GLAMOUR BODY CEREMONY...

Purles 116 - GLAMOUR BODY CEREMONY Eksotiskais ķermeņa krēms 160ml

116P
1-4
32,00 €
PVN iekļauts

 
Purles 116 Exotic Smoothie, augstākās kvalitātes Glamour Body Ceremony nodrošina greznu kopšanu jūsu ādai. Šis greznais ķermeņa smūtijs lepojas ar samtainu tekstūru, kas ātri iesūcas, nodrošinot dziļu barošanu un ilgstošu komfortu. Īpaši izstrādāts sausai un izslāpušai ādai, kas vēlas atjaunoties, apvieno dabisko sastāvdaļu atjaunojošos spēkus ar eksotisku aromātu patiesi relaksējošai pieredzei. Ideāli piemērots lietošanai uz sausas ādas, kurai nepieciešama reģenerācija un dziļa barošana. Regulāri uzklājot ādu, tā būs īpaši maiga, intensīvi mitrināta un ieskauta rāmā tropiskā aromātā. LIETOŠANA: Ar apļveida kustībām iemasējiet smūtiju uz ķermeņa, līdz tas pilnībā uzsūcas.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
GLAMOUR BODY CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.