• JAUNUMS
SHEFOOT Krēms saplaisājušiem papēžiem...

SHEFOOT Krēms saplaisājušiem papēžiem Extra Plus, intensīva reģenerācija 75ml

R40024
>10
9,00 €
PVN iekļauts

 

SHEFOOT Krēms saplaisājušiem papēžiem Extra Plus, intensīva reģenerācija un mīkstināšana.

Intensīvas iedarbības līdzeklim ar augstu urīnvielas (30%) un pienskābes saturu. Piemīt pīlinga īpašības - noņem atmirušās ādas šūnas no saplaisājušas un raupjas ādas.

Aktīvās sastāvdaļas: • šī sviests, • urīnviela (30%), • argana eļļa, • pantenols (provitamīns B5), • alantoīns, • pienskābe.

Lietošana: Uzklājiet krēmu uz pēdām, īpaši uz papēžiem, un iemasējiet ādā, līdz tas iesūcas. Uz ļoti cietiem papēžiem ieteicams pirms gulētiešanas uzklāt biezāku krēma kārtu, ierīvēt to ādā un uz nakti uzvilkt kokvilnas zeķes. Izmantojiet to katru vai katru otro dienu. Kad āda ir atjaunota, regulāri lietojiet SheFoot Cracked and Dry Heel Repair un atjaunojošas pēdu maskas, lai saglabātu veselas pēdas. Tikai ārējai lietošanai.

Kad lietot SheFoot Cracked Heel Extra Plus krēmu?

Krēms ir paredzēts ļoti sausu, bojātu papēžu ārstēšanai. Papēžu malās veidojas dziļas plaisas, kad āda zaudē daudz mitruma un atmirušās ādas šūnas netiek regulāri noņemtas. Krēms palīdz noņemt atmirušās ādas šūnas, mitrina un aizsargā pret turpmāku izžūšanu. Atcerieties, ka ar stipri saplaisājušiem papēžiem var būt nepieciešama papildu ādas mīkstināšana, izmantojot sāls vannu, kā arī mehāniska noņemšana ar rīvi vai skrubi.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Kājām
Preces veids
Krēmi

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.