• -10%
CHRISTIAN LAURENT BAKUCHIOL sejas...

CHRISTIAN LAURENT BAKUCHIOL sejas krēms 60+ 50ml

5903416018698
>5
15,41 € 17,12 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Sejas krēms Christian Laurent Bakuchiol katru dienu sagādā sejai pilnīgu aprūpi. Raksturojums: atjauno ādas tvirtumu un stingrumu; atjauno un vitalizē; intensīvi mitrina; ātri iesūcas; atjauno ādu un nodrošina tai enerģiju; Ādas krāsas veids: Pretgrumbu un nobriedušas ādas kopšana. Efekti: mitrinošs, tvirtinošs efekts, Atdzīvināšana. Aizsardzībai pret sauli: bez SPF. Kad lietot: dienai un naktij. Aktīvās sastāvdaļas: hialuronskābe, zelts.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Dienas
Nakts
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Ādas tips
Kombinētai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

Christian Laurent® ir līderis jaunākajās globālajās ādas kopšanas tendencēs. Mūsu augstākās kvalitātes kosmētika ir luksusa definīcija, ko radījuši labākie franču zinātnes un tehnoloģiju eksperti.

Izmantojot modernas un progresīvas tehnoloģijas, tiek radītas izsmalcinātas produktu formulas, kuru pamatā ir luksusa aktīvās sastāvdaļas, piemēram, melnās orhidejas molekulārais ekstrakts, kaviāra komplekss, bioaktīvais zelta un mirtes rozes ekstrakts. Kombinēts ar elegantiem aromātiem, lai pievilinātu sajūtas, vienlaikus radot satriecošus ieguvumus ādai.

Christian Laurent® kosmētikas smaržu kompozīcijas izstrādājuši vadošie franču smaržu dizaineri tieši no Grasas – pasaules smaržu industrijas galvaspilsētas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.