• -10%
CHRISTIAN LAURENT INFUSION sejas...

CHRISTIAN LAURENT INFUSION sejas krēms 45+ 50ml

5901761962581
>10
15,41 € 17,12 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Infusion Lifting Wrinkle Filler Cream with Pro-retinol 45+ 50ml Dienu un nakti Atklājiet jauneklīgas, elastīgas ādas noslēpumu, izmantojot mūsu INTEGRAL VOLUMETRIC RETINO-LIFTING tehnoloģiju. Šī uzlabotā formula piepilda un atdzīvina maigo ādu, lai cīnītos pret smalko līniju un grumbu parādīšanos, atjauno ādas apjomu un nostiprina. Augstākā ādas kopšana vecumā no 45 gadiem. Piemērots dienas un nakts rutīnām. DERMOFUSION 4D TECHNOLOGY™ Šī ir revolucionāra tehnoloģija, kas izmanto jaunākās paaudzes mikroraidītājus, ko sauc par šūnu pārneses pastiprinātājiem, kas dziļi piepludina ādu ar aktīvām sastāvdaļām. Tas ļauj precīzi pārnest aktīvās sastāvdaļas dziļākajos ādas slāņos, pakāpeniski atbrīvojoties, lai panāktu maksimālu efektu. KĀ TAS STRĀDĀ: EXCLUSIVE BLACK ROSE izlīdzina un aizsargā pret brīvajiem radikāļiem. PRO-RETINOL atjauno kolagēna struktūras. 24K ZELTA daļiņas uzreiz paceļ. MATRIXYL®3000 stimulē ādas matricas sastāvdaļu sintēzi, aizpildot grumbas un uzlabojot tās blīvumu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Dienas
Nakts
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas tips
Kombinētai ādai
Preces veids
Krēmi

Christian Laurent® ir līderis jaunākajās globālajās ādas kopšanas tendencēs. Mūsu augstākās kvalitātes kosmētika ir luksusa definīcija, ko radījuši labākie franču zinātnes un tehnoloģiju eksperti.

Izmantojot modernas un progresīvas tehnoloģijas, tiek radītas izsmalcinātas produktu formulas, kuru pamatā ir luksusa aktīvās sastāvdaļas, piemēram, melnās orhidejas molekulārais ekstrakts, kaviāra komplekss, bioaktīvais zelta un mirtes rozes ekstrakts. Kombinēts ar elegantiem aromātiem, lai pievilinātu sajūtas, vienlaikus radot satriecošus ieguvumus ādai.

Christian Laurent® kosmētikas smaržu kompozīcijas izstrādājuši vadošie franču smaržu dizaineri tieši no Grasas – pasaules smaržu industrijas galvaspilsētas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.