• JAUNUMS
TOLPA DERMO FACE SEBIO Krēms sejai,...

TOLPA DERMO FACE SEBIO Krēms sejai, mitrinošs - normalizējošs 40ml

T00342
>5
8,89 €
PVN iekļauts

 

TOLPA DERMO FACE SEBIO Krēms sejai, mitrinošs - normalizējošs.

Krēms ir ideāls risinājums jutīgai, alerģiskai, kombinētai, taukainai ādai ar nepilnībām. Šis krēms matē ādu 12 stundu garumā, vienlaikus nodrošinot intensīvu mitrināšanu 24 stundu garumā. Krēms normalizē ādas mikrobiomu, kavējot baktēriju vairošanos, kas stimulē aknes veidošanos. Krēms efektīvi novērš papulu, pustulu un komedonu parādīšanos. Turklāt krēma antioksidanta iedarbība palīdz novērst poru aizsērēšanu un aknes bojājumu veidošanos. Pēc krēma uzklāšanas āda atgūst līdzsvaru, kļūst matēta , vienlaikus paliekot mitrināta visas dienas garumā. Krēms efektīvi novērš ādas nepilnības, liekot ādai izskatīties veselīgai un mirdzošai. Krēma ikdienas lietošana ļaus ādai atgūt līdzsvaru, novērsīs blāvumu un nodrošinās pareizu mitrināšanu.

Lietošana: Uzklājiet krēmu uz attīrītas un tonizētas sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Maigi iemasējiet. Lietojiet no rīta un vakarā.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Matējošs
Mitrinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Taukainai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMO FACE SEBIO
Preces veids
Krēmi

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.