• JAUNUMS
Purles 164 - BEAUTY LIFTOLOGY maska

Purles 164 - BEAUTY LIFTOLOGY maska

164P
1-4
14,00 €
PVN iekļauts

 
Purles Ear-Hook Mask ir izrāviens Beauty Liftology, piedāvājot unikālu mitrināšanas un nostiprinošu priekšrocību sajaukumu. Šī mitrinošā un ādu savelkošā maska ​​ir lieliski piemērota tiem, kas vēlas atjaunot savu sejas krāsu, ideāls risinājums nobriedušai un sausai ādas tipiem, kas vēlas jauneklīgu izskatu. Īpaši ieteicams visiem ādas tipiem, īpašu uzmanību pievēršot nobriedušai un sausai ādai, kuras mērķis ir atjaunot tvirtumu, mitrināšanu un sejas kontūras formu. Pastāvīgi lietojot, sagaidiet redzamu ādas pacēlumu, izsmalcinātas sejas kontūras un jūtamu ādas tekstūras izlīdzināšanu un mitrināšanu. KĀ LIETOT: Sāciet ar paciņas atvēršanu un maskas atlocīšanu. Uzklājiet no pieres līdz zodam, piestiprinot to pie ausīm, izmantojot iepriekš izveidotos caurumus, lai nostiprinātu. Izlīdziniet gaisa burbuļus, lai tie būtu cieši pieguļoši, un atstājiet uz 15 minūtēm, ņemot vērā iespējamo durstīšanas sajūtu uzklāšanas laikā.
Īpašības
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
BEAUTY LIFTOLOGY
Preces veids
Sejas maskas, vienreizlietojamas

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.