• JAUNUMS
Purles 93 - PURE REBALANCING CEREMONY...

Purles 93 - PURE REBALANCING CEREMONY Sejas maska taukainai, kombinētai ādai 200ml

93P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles Multi Solution Mask ir izcils sabiedrotais cilvēkiem, kuri cīnās ar taukainu, kombinētu vai problemātisku ādu, un tā piedāvā tīru līdzsvarošanas ceremoniju, kas atjauno ādas dabisko līdzsvaru. Šī maska ​​ir rūpīgi izstrādāta, un tā nodrošina dziļu attīrīšanas pieredzi, vienlaikus nodrošinot matētu un samtainu sejas krāsu. Šī formula ir īpaši paredzēta tiem, kas vēlas tikt galā ar pārmērīgu taukainību un nepilnībām, piemēram, melniem punktiem vai iekaisumiem. Pastāvīgi lietojot, sagaidiet attīrītus netīrumus, izgaismotu sejas ādu un atvieglotu pūtītes efektu, veicinot mirdzošu un veselīgu ādas toni. LIETOŠANA: bagātīgi uzklājiet uz sejas, kakla un dekoltē, izņemot acis un muti. Pēc 10-15 minūtēm notīriet ar ūdeni.
Tilpums
151-400ml
Ādas tips
Kombinētai ādai
Problemātiskai ādai
Taukainai ādai
Kolekcijas
PURE REBALANCING CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.