• JAUNUMS
Purles 79 - DERMA SOLUTION Augu...

Purles 79 - DERMA SOLUTION Augu cilmes šūnu pulverveida maska 300ml

79P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Purles Stem Cells Powder Mousse maska ​​ir īpaši izstrādāta, lai cīnītos ar redzamajām novecošanās un noguruma pazīmēm, piedāvājot atsvaidzinošu risinājumu visiem ādas tipiem, kas meklē vitalitāti un jauneklīgu mirdzumu. Ideāli piemērota nogurušai ādai ar novecošanās pazīmēm, šī maska ​​intensīvi stimulē ādas šūnu atjaunošanos un pasargā no vides stresa faktoriem. Tikai ar vienu procedūru āda kļūst acīmredzami veselīgāka, mirdzošāka, intensīvi barota un gludāka uz tausti. LIETOŠANA: Sajauc 15 g pulvera ar 60 ml ūdens 20°C temperatūrā, vienmērīgi uzklāj, izvairoties no acīm, un atstāj uz 15 minūtēm pirms skalošanas.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMA SOLUTION

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.