• JAUNUMS
Purles 52 - HYDRAOXY INTENSE Oxy...

Purles 52 - HYDRAOXY INTENSE Oxy maska sejai

52P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles Oxy Biocelulose Mask paredzēta nogurušai un mirdzošai sejas ādai, sniedzot tūlītēju vitalitātes palielinājumu un uzlabojot ādas šūnu enerģiju. Izstrādāts, lai apmierinātu tos, kuri vēlas jauneklīgu un dinamisku izskatu, tajā ir integrētas jaunākās tehnoloģijas, lai atjaunotu ādas dabiskos procesus. Ideāli piemērots cilvēkiem, kuri meklē aizsardzību pret UVB bojājumiem, vienlaikus tiecoties saglabāt mirdzošu sejas krāsu. Regulāra lietošana nodrošina veselīgāku, elastīgāku ādu ar ievērojamu mirdzumu, pateicoties pastiprinātai aizsardzībai pret ultravioleto starojumu un bagātinātai mitrināšanai. LIETOŠANA: Pēc attīrīšanas maigi iemasējiet masku sejas, kakla un dekoltē zonas ādā. Piemērots manuālai lietošanai vai palīgierīcēm, piemēram, mezoterapijai bez adatas un ultraskaņai.
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
HYDRAOXY INTENSE
Preces veids
Sejas maskas, vienreizlietojamas

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.