• JAUNUMS
DARLING AIZSARGSPREJS/ KONDICIONIERIS...
DARLING AIZSARGSPREJS/ KONDICIONIERIS...
DARLING AIZSARGSPREJS/ KONDICIONIERIS MATIEM - 150 ml
DARLING AIZSARGSPREJS/ KONDICIONIERIS MATIEM - 150 ml

DARLING AIZSARGSPREJS/ KONDICIONIERIS MATIEM - 150 ml

AG.DRG700
1-4
33,05 €
PVN iekļauts

 

Atklājiet jaunos jauninājumus ikdienas matu aizsardzībā ar Darling Milky Hair Screen — jūsu izcilo daudzfunkcionālo nenomazgājamo līdzekli, kas ir rūpīgi izstrādāts, lai aizsargātu, gruntētu un barotu visus matu tipus.

  

Tās formula nesvarīgi pārklāj matus, palīdzot aizsargāt pret UV stariem, karstuma veidošanu līdz 230°C/446°F un vides stresa faktoriem. Šī vieglā procedūra ir piepildīta ar baobaba ekstraktu un augu proteīniem, kas ir bagāti ar vairāku peptīdu kompleksu, kas palīdz uzlabot mitrināšanu, atšķetināt un novērst bojājumus. Uzlabotā UV filtra saplūšana ar spēcīgiem antioksidantiem Tara ekstraktu un organisko saulespuķu dīgstu ekstraktu palīdz neitralizēt brīvos radikāļus, lai mati izskatītos veselīgāki, piešķirot tiem tūlītēju spīdumu bez svara samazināšanas. Mūsu formula palīdzēs atjaunot optimālu mitrināšanu, dziļi baros un bez piepūles atšķetinās neatvairāmi mīkstas un mirdzošas slēdzenes. 

  

Viegli integrējams esošajā matu kopšanas rutīnā, uzklājiet uz mitriem vai sausiem matiem. Lieliski piemērots matu veselības aizsardzībai saules iedarbības laikā, tas darbojas arī kā nenomazgājams kondicionieris pirms matu veidošanas vai kalpo kā ātrs hidratācijas palielinājums ikreiz, kad jūsu mati to vēlas.

  

Izbaudiet Darling Milky Hair Screen pārveidojošo spēku matiem, kas katru dienu izskatās un jūtas vislabāk.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Preces veids
Spreji
Vienkārša un skaista dizaina apvienojums ar ļoti kvalitatīvu produktu sastāvu ir radījis unikālus produktus.
Pilnīga ādas kopšanas līnija, ideāli piemērota, lai rūpētos par savu ādu gan saulainās un relaksējošās dienās, gan hektiskajā pilsētas dzīvē.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.