Vitamino Color maska 500ml
Vitamino Color maska 500ml
Vitamino Color maska 500ml
Vitamino Color maska 500ml

Vitamino Color maska 500ml

3474636975686
>5
40,66 €
PVN iekļauts

 

L'Oréal Professionnel Vitamino Color A-OX padara matus gludākus un atjauno krāsotu un balinātu matu izturību, kā arī matu krāsas spilgtumu un spīdumu. Sastāvā esošie UV filtri kopā ar antioksidantiem bagātināto Vitamino Color A-OX kompleksu spēcina krāsotus matus un piešķir tiem skaistu mirdzumu un mīkstumu.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Matu krāsas noturībai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Kolekcijas
VITAMINO COLOR

2017. gadā Serie Expert pāršķīra jaunu lappusi savā vēsturē ar jauniem pārveidotiem iepakojumiem, kas ir augstākas kvalitātes videi draudzīgāki!

“Mēs izmantojām iespēju uzlabot savu ietekmi uz vidi, izmantojot videi draudzīgākus iepakojumus, un tagad katru gadu tiek ietaupītas vairāk nekā 50 tonnas plastmasas.”

Tā kā katras sievietes mati ir unikāli, atšķirīgi pēc vairākiem kritērijiem: matu veida, iepriekšējās ārstēšanas un skaistumkopšanas rutīnas, Serie Expert var apmierināt katras personas dažādas vajadzības un vēlmes.

Konsultējieties ar savu stilistu, lai saņemtu padomu par perfektu matu kopšanas līdzekļiem tieši Jums!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.