Mitrinoša maska 200ml

Mitrinoša maska 200ml

81533513
1-4
23,39 €
PVN iekļauts

 
Deep Moisture maska sausu matu mitrināšanai un aizsardzībai no mitruma zuduma. Sastāvu ar īpašām sastāvdaļām sausiem matiem ir iedvesmojis medus un mango: medus ir izslavēts ar kopjošām īpašībām un spēju absorbēt mitrumu tieši no gaisa. Mango satur dažādas fito aktīvās vielas, kas pazīstamas ar dziednieciskām īpašībām, ko nodrošina būtiskas barības vielas. Nodrošina ilgstošu, mitrinošu efektu. Lietošana: iemasēt masku mitros matos un atstāt uz 5 minūtēm. Rūpīgi noskalot.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Aizsargājošs
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Sausiem matiem

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.