SILKY ZERO HI GLOSS Vasks mirdzumam,...

SILKY ZERO HI GLOSS Vasks mirdzumam, šķipsnu izcelšanai, mitram efektam 100ml

GLOSI
>10
14,10 €
PVN iekļauts
Pasūti SILKY produktus:
- virs 50eur un saņem -5% atlaidi
- virs 100eur un saņem -15% atlaidi
- virs 150eur un saņem -20% atlaidi

 

SILKY ZERO veidošanas produktu līnija dažādiem matu stiliem un veidošanas tehnikām. Efektīvi, viegli lietojami.

HI GLOSS Mirdzuma vasks nepaklausiga stila efekta, gludu šķipsnu un mitrā efekta radīšanai. Izlīdzina un sasilda produktu plaukstās un ieklāj sausos matos, pieskaroties tikai dažām šķipsnām vai visiem matiem atkarībā no vēlamā stila.

Tilpums
51-150ml
Pēc fiksācijas līmeņa
Dabīgai fiksācijai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
ZERO

  

VĒRTĪBAS 

Zīmols piedāvā konkrētus produktus konkrētām klientu vajadzībām.

Stingrība un saprotami produkti, efektīvas-iedarbīgas formulas atspoguļo piedāvāto kosmētikas līniju identitāti. Uz augstu veiktspēju, augsta līmeņa tehnoloģisko saturu, dabiskām, uz pārbaudītām aktīvām augu izcelsmes sastāvdaļām, ir balstīta piedāvāto produktu efektivitāte.

   

RŪPES

Personīgā skaistumkopšana caur matu kopšanas prizmu ir zīmola galvenais mērķis. Visu piedāvāto kosmētikas līdzekļu loma ir uzlabot matu stāvokli, kas ir iespējams pateicoties nevainojamai tehnoloģisko un dabīgo sastāvdaļu sinerģijai. Formulas satur tikai to, kas nepieciešams tūlītējam rezultātam. Rūpes un noteiktība sniedz veselīgāka un daudz skaistāku kopējo izskatu!

   

BŪTISKI

Produktu klāsts ir daļa no  viegli saprotamas un pielietojamas sistēmas kā frizierim, tā gala-patērētājam. Katrs produkts ir izstrādāts, lai atbilstu konkrētām matu un galvas ādas vajadzībām. No matu krāsošanas līdz pat matu veidošanai, zīmols piedāvā tikai būtiskākos kosmētikas līdzekļus, izvairoties no liekiem, nevajadzīgiem produktiem.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.