Luxury Hair Color  Piena Oksidants 30...

Luxury Hair Color Piena Oksidants 30 Vol. 9%, 1000ml

550153
1-4
Profesionāļiem

 
Krēmveida oksidanti nodrošina pastāvīgu matu krāsojumu ar pilnīgu sirmo matu pārklājumu un vienmērīgu noturīgu krāsu. Nodrošiniet matu kopšanu, piešķirot tiem mīkstumu, elastību, gludumu un spīdumu. Sastāvdaļas un funkcijas: Aizsargvielas, piemēram, kosmētiskais glicerīns un baltā minerāleļļa, saglabā matus mīkstus, gaišus un mitrinātus krāsošanas vai balināšanas procedūru laikā.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Elastībai
Krēmveida
Matu spīdumam

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.