JOKO TRANSPARENT Pūderis
JOKO TRANSPARENT Pūderis
JOKO TRANSPARENT Pūderis
JOKO TRANSPARENT Pūderis
JOKO TRANSPARENT Pūderis
JOKO TRANSPARENT Pūderis

JOKO TRANSPARENT Pūderis

NJPU60130-B
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
14,20 €
PVN iekļauts

 

Atbrīvojiet mirdzošu mirdzumu ar JOKO Translucent Matifying Powder, skaistumkopšanas spēli, kas no jauna definē jūsu grima rutīnu. Šis novatoriskais pulveris, kas piemērots visiem ādas tipiem, nodrošina nevainojamu apdari, kas noturas visas dienas garumā. Paredzēts tiem, kas alkst pēc sejas bez spīduma, JOKO pūderis ir matēta, samtaina izskata noslēpums, kas uzlabo jūsu dabisko skaistumu.

 

Šis caurspīdīgais pulveris ir izstrādāts precīzi, un tas bez piepūles aizmiglo nepilnības, padarot jūsu ādu gludu un gludu. Ņemot vērā visas lietas, JOKO ir izstrādājis produktu, kas ne tikai matē, bet arī baro jūsu ādu. Vieglā tekstūra nodrošina ērtu valkāšanu, padarot to par būtisku papildinājumu jūsu skaistumkopšanas arsenālam. Lai gan tas novērš lieko spīdumu, tas tiek darīts, neapdraudot jūsu ādas dabisko mirdzumu.

 

JOKO caurspīdīgajam pulverim ir ne tikai matējošs efekts, bet arī smalki slīpēta formula, kas nemanāmi sajaucas, katru reizi nodrošinot fotoattēliem gatavu apdari. Rezumējot, tā ir kosmētikas soma, kas ir obligāta tiem, kas pieprasa pilnību. Nenoliedzami, šis pūderis ir jūsu īsceļš uz satriecošu, eļļu nesaturošu sejas krāsu, kas saglabājas no rītausmas līdz krēslai.

 

Tomēr JOKO inovācija ar to nebeidzas. Pūderis, uzklājot, būtībā fiksē jūsu grimu, nodrošinot nevainojamu izskatu visas dienas garumā. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz biroju vai vakaru, JOKO caurspīdīgais matējošais pulveris ir jūsu skaistuma sabiedrotais. Salīdzinoši tas izceļas starp pūli, nodrošinot apdari, kas ir vienkārši nepārspējama.

 

Tiecoties pēc izskata bez spīduma, meklējiet tikai JOKO caurspīdīgo matējošu pulveri. Galu galā tas nav tikai grims; tā ir skaistuma revolūcija.

18g

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Matējošs
Preces veids
Pūderis

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.