JOKO BAMBOO Pūderis birstošais
JOKO BAMBOO Pūderis birstošais
JOKO BAMBOO Pūderis birstošais
JOKO BAMBOO Pūderis birstošais
JOKO BAMBOO Pūderis birstošais
JOKO BAMBOO Pūderis birstošais

JOKO BAMBOO Pūderis birstošais

NJPU60136-B
1-4
17,63 €
PVN iekļauts

 

Iepazīstinām ar JOKO Bamboo Bliss Luminescent Matte Powder — aplauzuma brīnumu, kas ne tikai uzlabo jūsu dabisko skaistumu, bet arī ar nenoliedzami mirdzošu pievilcību. Šis luminiscējošais matētais pulveris ir smalki izstrādāts, un tas maina grima spēli, kas, ņemot vērā visas lietas, garantē nevainojamu apdari jebkuram gadījumam.

 

Tomēr šī revolucionārā formula pārsniedz pamatus. Lai gan tas nodrošina samtaini matētu tekstūru, tas ir vairāk nekā tikai kosmētikas līdzeklis. Bagātināts ar ādu mīlošām sastāvdaļām, šis pulveris ir ādas kopšanas sabiedrotais. Bamboo Bliss Luminescent Matte Powder būtībā apvieno labāko no abām pasaulēm - aplauzuma veiklību un ādu barojošu labestību.

 

Papildus nenoliedzamajam mirdzumam pūderis piedāvā vieglu sajūtu, kas ir ideāli piemērots ikdienas valkāšanai. Rezumējot, tas ir obligāti jāiekļauj katra skaistuma cienītāja kolekcijā. Salīdzinoši runājot, šis pūderis izceļas ar izcilu ilgmūžību, nodrošinot, ka jūsu grims paliek nevainojams no rītausmas līdz krēslai.

 

JOKO Bamboo Bliss Luminescent Matte Powder ir skaistumkopšanas līdzeklis, kas galu galā bez piepūles uzlabo jūsu izskatu. Tomēr runa nav tikai par virsmas pievilcību. Rūpīgi atlasītās sastāvdaļas darbojas harmoniski, lai jūsu āda būtu lutināta un aizsargāta. Ar savu samtaino pieskārienu un noturīgo mirdzumu šis pūderis neapšaubāmi ir būtisks grims.

25g

Tilpums
0-50ml
Preces veids
Pūderis

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.