Tigi Bed Head Dirty Secret...

Tigi Bed Head Dirty Secret Atsvaidzinošs sausais šampūns 300ml

117209
1-4
21,90 €
PVN iekļauts

 
Tigi Bed Head Dirty Secret Dry Shampoo Instant Refresh & Go sausais šampūns palīdzēs ātri atsvaidzināt un piešķirt matiem apjomu brīdī, kad nav iespēja izmazgāt matus. Formula ir balstīta uz refrakcijas indeksa tehnoloģiju, kas rada matiem blīvāku izskatu un piešķir vizuāli redzamu apjomu. Dirty Secret Dry Shampoo Instant Refresh & Go sausajā šampūnā esošās aktīvās sastāvdaļas palīdz ātri attīrīt cirtas, kā arī rūpējas par to krāšņumu un svaigumu. Aktīvo vielu komplekss nebojā matu struktūru, saglabājot optimālo mitrināšanas līmeni. Produkta maigais aromāts sniedz tīrības un svaiguma sajūtu visai dienai.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai

TIGI dibinātājs, godalgotais, ikoniskais frizieris Entonijs Maskolo ir izveidojis unikālu kultūru: uz ģimeni orientētu radošo centru, kas dalās ar savu ārišķību robežu pārkāpšanā un tehniskajām zināšanām, lai gūtu labumu sev un citiem profesionāliem frizieriem. Tas ir par dalīšanos izmantojot TIGI izglītību, aizraujot auditoriju ar spilgtu priekšnesumu un radošo tēlu. TIGI izprot un interpretē modi, veidojot frizūras, ko frizieri vēlas atkārtot un viņu klienti augstu novērtē,  izmantojot TIGI produktus, lai uzlabotu griezumu, krāsu, stilu un reuzltātu.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.