Skin Accents cilmes šūnu koncentrāts 2ml

Skin Accents cilmes šūnu koncentrāts 2ml

I9912P
>10
Profesionāļiem

 
Ampulas ir mazas, hermētiskas stikla kapsulas. Katra no tām satur kompresoru serumu, kas koncentrēts uz ādas atjaunošanās stimulēšanu ar augu cilmes šūnu spēku, kas ņemts no Šveices ābolu šķirnes “Uttwiler Spätlauber”. Anti-novecošanās šķidrums veicina šūnu atjaunošanos, palielina ādas noturību, vienlaikus izlīdzinot smalkās līnijas un grumbas. Dabisks "Botox" efekts, pateicoties Hibiscus Flower Extract AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Ābolu cilmes šūna: Malus Domestica augļu šūnu kultūras, kas iegūtas no “Uttwiler Spätlauber” - senas Šveices ābolu šķirnes; stimulē ādas cilmes šūnu aktivitāti, kas palielina ādas atjaunošanos un izturību Hialuronskābe: nodrošina tūlītēju intensīvu mitrināšanu uz ādas virsmas Hibiska ziedu ekstrakts: tas palielina ādas elastību. Tam ir relaksējoša iedarbība uz muskuļu šķiedrām, dabiska "botoksam līdzīga iedarbība" Arbūza augļu ekstrakts: palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem un aizsargā ādu no ikdienas stresa
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.