SENSIFLORA serums 50ml

SENSIFLORA serums 50ml

A0840021
>5
Profesionāļiem

 
Jutīgas ādas serums, nomierinoša iedarbība Šis jaunais serums ietver sensibiotisko kompleksu. Aktīvo sastāvdaļu koncentrāts, tas ir balstīts uz mikrobiomu: pirmo ādas aizsardzības sistēmu. Kad mikrobu flora ir līdzsvarota, ādas barjerfunkcija ir neskarta, āda tiek mazāk skarta un labāk atjaunojas. Pateicoties tā aktīvajām sastāvdaļām, šim serumam ir 3 papildu darbības: tas līdzsvaro ādas ekosistēmu, samazina ādas jutīgumu un sniedz komfortu. Būtisks produkts jutīgai ādai ar tūlītēju nomierinošu sajūtu un dziļu iedarbību, lai samazinātu jutīgumu. Āda tiek nomierināta, mierināta un kļūst arvien mazāk jutīga. Uzlabojas ādas tolerance. Tā smalkā un zīdainā tekstūra apņem ādu ar mierinošu plīvuru. Paredzēts visu vecumu sievietēm ar jutīgu un reaģējošu ādu. Dermatoloģiski pārbaudīts
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Jūtīgai ādai
Ādas tips
Jutīgai ādai
Pielietojums
Sejai

Matis izmanto savas zināšanas un pieredzi, lai atrastu visefektīvāko, augstākās kvalitātes formulu. Labākais pierādījums tam: 10 produktu ekskluzīvo produktu  līnijas. Jau vairāk nekā 80 gadus vadošais kosmētikas zīmols un ir atpazīstams jau vairāk kā 70 valstīs ar savām inovācijām un rezultātiem ādas kopšanā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.