• JAUNUMS
Purles 143 - DNA PROTECTION EXPERT...

Purles 143 - DNA PROTECTION EXPERT Vit – C serums 30ml

143P
>5
40,00 €
PVN iekļauts

 
Atklājiet Purles VitC Serum Perfector pārveidojošo spēku, kas ir prasmīgi izstrādāts, lai aizsargātu jūsu DNS no vides agresoriem, vienlaikus atdzīvinot nobriedušus ādas tipus. Tā uzlabotais maisījums iekļūst dziļi, lai koriģētu nevienmērīgus ādas toņus, nodrošinot redzami gaišāku un jauneklīgāku sejas krāsu. Paredzēts prasīgam indivīdam, kurš meklē visaptverošu pretnovecošanās serumu, kas novērš grumbas, sausumu un IR un UVB starojuma radīto kaitējumu; ideāli piemērots visiem, kas vēlas uzlabot nobriedušus un nevienmērīgus ādas toņus. Ar konsekventu lietošanu izbaudiet dubultās priekšrocības, ko sniedz DNS aizsardzība un mirdzošs, jauneklīgs mirdzums, vienlaikus izbaudot vispārēju pretnovecošanās darbību, kas redzami izlīdzina un atdzīvina jūsu ādas izskatu. LIETOŠANAS KĀRTĪBA: Pārveidojošam nakts rituālam uzklājiet uz tīras, sausas sejas, kakla un dekoltē ādas. Masējiet līdz iesūkšanās un vērojiet savas ādas atjaunošanos.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DNA PROTECTION EXPERT

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.