• JAUNUMS
MESO MED PROGRAM Aktīvs...

MESO MED PROGRAM Aktīvs redermalizējošs koncentrāts- aminoskābju un vitamīnu komplekss 10x3ml

137918
1-4
73,56 €
PVN iekļauts

 

Koncentrāts ir inovatīva procedūras iedarbības veicinātāja kombinācija ar aminoskābju un vitamīnu kompleksu ar intensīvu redermalizējošu efektu, stimulējot šūnu atjaunošanos, palielina ādas barošanu, atjauno tās veselīgu izskatu un mirdzumu. Redermalizācija – inovatīva, aptveroša metode ādas novecošanās novēršanai, ādas un šūnu atjaunošamas procesu stimulēšanai. 

  • Formula bez smaržvielām, krāsvielām un kairinošām vielām.
  • Paredzētais pielietojums: nobriedusi, kombinēta, nogurusi āda, āda, kas pakļauta oksidatīvajam stresam, nevienmērīgs ādas tonis, pinnes - rētas,
  • āda, kurai nepieciešama visaptveroša atjaunošana.
  • Iedarbūba: Ādas izlīdzināšana, aknes rētu samazināšana, grumbu dziļuma un garuma samazināšana, ādas blīvuma uzlabošana, tvirtuma palielināšana.

  

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

AMINOKĀBES – cilvēka ķermeņa olbaltumvielu pamatelements, stiprina ādu un atbalsta tās atjaunošanās procesus, pozitīvi ietekmē ādas barjeras darbību, veido aptuveni 40% no NMF.

NIACĪNAMĪDS – pazīstams kā vitamīns PP, niacīns vai vitamīns B3. Tam ir spēcīgas antioksidanta īpašības, tāpēc tā ir efektīva pretnovecošanās viela. Palīdz samazināt paplašinātās poras un regulē sebuma izdalīšanos, izlīdzina ādas toni, attīra un daļēji sniedz matējošu efektu, nodrošina ādai veselīgu izskatu.

ORGANIC SILICA – palīdz uzturēt tvirtumu un elastību. Šai sastāvdaļai ir restrukturizējošs un stimulējošs efekts, kā arī stabilizē un optimizē vielmaiņas aktivitāti, veicina elastīna un kolagēna šķiedru atjaunošanos.

VITAMĪNS B12 – tūlītēja palīdzība ādai ar kairinājumu, atopisko dermatītu. Palīdz nomierināt jutīgu un noslogotu ādu, novērš ādas fotobojājumus, aizsargā pret ādas barjeras bojājumiem, ko izraisa iekaisums, ir svarīga loma šūnu atjaunošanās paātrināšanā, nodrošinot dzīvīgāku ādas izskatu. Lieliski piemērots sausai, jutīgai un saplaisājošai ādai, palīdz novērst UV staru kaitīgo ietekmi, āda izskatās daudz mirdzošāka.

RĪSU FEMENTI – bagāti ar aminoskābēm un vitamīniem, atbalsta ādas atjaunošanās procesus un baro to, sniedz ādai svaigu un veselīgu izskatu.

BIOTĪNS – B7 vitamīns jeb H vitamīns, galvenā uzturviela, uzlabo ādas stāvokli, stiprina to, kavē pārmērīgu tauku dziedzeru darbību, kas ir būtiska vielmaiņas sastāvdaļa ādas šūnām.

ABSORB BIOBOOSTER augu atvasinājums no propilēnglikola, iegūts no glikozes, visbiežāk no kukurūzas graudiem, droša sastāvdaļa, nav alerģiska. Aktīvo vielu transepidermālās pārejas veicinātājs – palielina sastāvdaļu iekļūšanu ādā, mitrina un aizsargā pret ūdens zudumu.

   

LIETOŠANA: Pirms lietošanas viegli sakratiet. Viss ampulas saturs jāizlieto uzreiz pēc atvēršanas. Uzmanīgi atveriet ampulu, izņemt ampulas saturu no iepakojuma, izmantojot adatu un šļirci. Uzklāt uz ādas ar šļirci bez adatas un veikt procedūru.

Skābekļa infūzijas procedūras gadījumā produkts jāatšķaida ar fizioloģisko šķīdumu attiecībā 1:1.

Neatstājiet šķīdumu atvērtu. Ja tas netiek izmantots, tas nav lietojams.

Ieteicamā pielietošana: kosmētiskā mikroadatu un bez-adatu mezoterapija, skābekļa mezoterapija, ultraskaņas procedūras, pēc radiofrekvences procedūras, pēc foto atjaunojošās procedūras, tradicionālā manuālā procedūra. 

  

Uzmanību: Koncentrāta krāsa ir dabiska un nāk no izmantotajām aktīvajām sastāvdaļām.  Kontrindikācijas: alerģija pret koncentrāta sastāvdaļām, grūtniecība un zīdīšana.

Tikai ārējai lietošanai!

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
MESO MED PROGRAM

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Uzņēmums ir laidis klajā profesionālās kosmētikas klāstu - BIELENDA PROFESSIONAL, kas paredzēts profesionālai lietošanai skaistumkopšanas veikalos un SPA. Viss klāsts sastāv no vairāk nekā 150 produktiem. Bielenda pastāvīgi ievieš neparastus, novatoriskus risinājumus ne tikai sastāvā, bet arī formulās. Pamats ir: arbūzs, Garcynia Cambodia, Emblica ekstrakts, Easy-Lift, mikrokolagēns, hialuronskābe, koloidālais zelts, šī sviests...

Kosmetologi novērtē BIELENDA PROFESSIONAL kvalitāti un efektivitāti, kā arī viņu klienti ir sajūsmā par mūsu produktu unikālajām smaržām, ko izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Mēs lepojamies, ka esam vieni no līderiem vietējā tirgū. Ādas terapeiti dažādās valstīs saka, ka viņi mīl mūsu aļģu maskas un skrubjus.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.