LISS MULTI-BENEFIT 10-in-1 serums...

LISS MULTI-BENEFIT 10-in-1 serums nepakļāvīgiem matiem 150ml

PF018729
1-4
23,72 €
PVN iekļauts

 
Nenoskalojams serums Multi-Benefit, kas apvieno sevī 10 vissvarīgākās īpašības: termoaizsardzība, aizsardzība no mitruma un UV stariem, anti-frizz effekts pret matu pūkošanos, vieglāka matu ķemmēšana, matu nogludināšana un disciplinēšana, antistatisks efekts, kopšana pret sašķeltiem matu galiem, matu kutikulu aizveršana, matu atjaunošana, matu spīdums un rezultāts, kas saglabājas uz ilgu laiku. Formula ir bagātināta ar: - augstās kvalitātes keratīnu, kas pēc sava sastāva ir tuvs keratīnam matu struktūrā un aizpilda bojātas vietas matu struktūrā - atjauno tas, lai mati izskatītos veselīgi, gludi un spīdīgi; - amaranta eļļu, kas satur mīkstinošās vielas - proteīnus, minerāļus un E vitamīnu, lai nodrošinātu matiem dziļu barošanu un ilgstošu aizsardzību no mitruma. LIETOŠANA: Dažus seruma pilienus uzklāt uz nosusinātiem ar dvieli matiem pirms žāvēšanas ar fēnu vai arī uz sausiem matiem. Nenoskalot.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Antistatiska
Ar UV aizsardzību
Atjaunojošs
Mitrumizturīgi
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Nepakļāvīgiem matiem

Spēcīgas zināšanas

Yellow nodrošina ar ALFAPRARF Group kvalitāti: Itālijas profesionālās kosmētikas grupa Nr. 1.

Dabiskas sastāvdaļas

Katrs Yellow produkts ir progresīvas tehnoloģijas rezultāts, kurā tiek izmantotas visvērtīgākās dabiskās sastāvdaļas no visas pasaules, nodrošinot aktīvās sastāvdaļas visām vajadzībām.

Gudrība un efektivitāte

Racionalizēts un tūlītējs produktu klāsts un izglītība, lai piedāvātu visu nepieciešamo matu stilistiem un klientiem.

Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Yellow produkti atbilst visām klientu vajadzībām, garantējot maksimālu kvalitāti par ārkārtīgi konkurētspējīgām cenām.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.