Profesionāla krāsa uzacīm un...

Profesionāla krāsa uzacīm un skropstām COLOR, zili melna, 15 ml

3080937
>10
5,13 €
PVN iekļauts

 

Profesionāla krāsa uzacīm un skropstām.

Sagatavošana: Skropstām un uzacīm jābūt sausiem un bez taukiem, lai iegūtu optimālu rezultātu. Paņemiet divus vienreizējus aizsargājošus spilventiņus. Uzklājiet aizsargjou krēmu uz apakšējo plakstiņu un apakšējo spilventiņa pusi. Uzklājiet spilventiņus uz apakšējām plakstiņam, lai pasargātu ādu no krāsas.

Gatavība: Tieši pirms krāsošanas samaisiet 2 cm krāsas un 10 pilienus oksidanta trauciņā līdz krēmveida pastas, izmantojot iekļautu īpašu nūjiņu.

Krāsošana: Aizvēriet acis. Uzklājiet krāsu ar nūjiņu uz skropstām līdz tie ir pilnībā nokrāsoti. Uzklājiet to pašu vai gaišāku krāsu uz uzacīm matu augšanas virzienā.

Uzacu tīrīšana: Noņemiet lieko krāsu ar sausu vates tamponu. Ja tinte nokļūs uz ādas, nekavējoties noņemiet to ar ziepēm un vates tamponu.

Skropstu tīrīšana: Beidzoties ekspozīcijas laikam, uzmanīgi noņemiet spilventiņus bultiņas virzienā un ar sausu vates tamponu noņemiet lieko krāsu. Ar ūdeni un tamponu noņemiet krāsas paliekas. Acīm jābūt aizvērtam līdz tīrīšanas beigām.

Tilpums: 15ml

Matu krāsas
Zili melna

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.