RefectoCil Uzacu un skropstu krāsa,...
RefectoCil Uzacu un skropstu krāsa,...
RefectoCil Uzacu un skropstu krāsa, sarkana 4.1, 15ml
RefectoCil Uzacu un skropstu krāsa, sarkana 4.1, 15ml

RefectoCil Uzacu un skropstu krāsa, sarkana 4.1, 15ml

6177
>10
5,95 €
PVN iekļauts

 

Krāsa uzacīm un skropstām no RefectoCil (GW Cosmetics, Austrija).

  • Vienkārša un droša izmantošana
  • Īss ekspozīcijas, noturēšanas laiks
  • Izcila krāsa
  • Saglabājas līdz pat 6 nedēļām
  • Piemērota sporta nodarbībām un aktīvajai atpūtai (nav jāizmanto tuša)
  • Ideāli piemērotas cilvēkiem ar kontaktlēcām

Jautājumu, neskaidrību gadījumā klikšķināt šeit: Biežāk Uzdotie Jautājumi

Papildus parastajām skropstu tušām un zīmuļiem, kurus nepieciešams izmantot katru dienu, Jūs varat izmanto īpašas krāsas. Krāsas jāizmanto tikai reizi 2-6 nedēļās.

Vismodernākais profesionālais līdzeklis no viena no vadošajiem ražotājiem, kuru izmanto labākie saloni 50 valstīs. GW Cosmetics izstrādā savus produktus modernākajās laboratorijās ar pašu īpaši izvēlētām izejvielām, nodrošinot maksimālu drošību un vides draudzīgumu.

KRĀSU IZVĒLE:

RefectoCil 1 melns - piedod skropstām un uzacīm intensīvu krāsu. Skropstas izskatās garākas un apjomīgākas, neizmantojot skropstu tušas, kas ir īpaši svarīgi tiem, kas aktīvi iesaistās sportā vai pieveršas aktīvajai atpūtai.

RefectoCil 1.1 grafīts - galvenokārt tiek izmantots sirmiem matiem, uzacīm un skropstām. Dod vienmērīgu piesātinātu krāsu. Atkarībā no ekspozīcijas laika ir iespējams iegūt toņus no gaiši pelēka līdz dziļi pelēkām. Skropstas izskatās garākas un apjomīgākas, neizmantojot skropstu tušu, kas ir īpaši svarīgi tiem, kas aktīvi iesaistās sportā vai pievēršas aktīvajai atpūtai.

RefectoCil 2 zili melns - sniedz dziļu bagātīgu melnu krāsu ar zilu nokrāsu. Ieteicams lietot, ja rezultātā vēlaties iegūt krāsu, kas ir interestākā nekā parastā melnā. Brīnīšķīga izvēle, ja Jūsu matu tonis ir vēss. Skropstas izskatās garākas un apjomīgākas, neizmantojot skropstu tušu, kas ir īpaši svarīgi tiem, kas aktīvi iesaistās sportā vai pievēršas aktīvajai atpūtai.

RefectoCil 3 dabīgs brūns - piešķir skropstām un uzacīm bagātīgi brūnu krāsu. Skropstas izskatās garākas un apjomīgākas, neizmantojot skropstu tušu, kas ir īpaši svarīgi tiem, kas aktīvi iesaistās sportā vai pievēršas aktīvajai atpūtai. Ieteicams sievietēm ar brūno matu toņi, kā arī tiem, kas dod priekšroku dabīgiem toņiem.

RefectoCil 3.1 gaiši brūns - ideāls lietošanai uz gaišām skropstām un uzacīm. Piešķir dabīgu gaiši brūnu krāsu. Skropstas izskatās ļoti dabiski. Tās izskatās garākas un apjomīgākas, bez skropstu tušas izmantošanas, kas ir īpaši svarīgi tiem, kas aktīvi iesaistās sportā vai pieveršas aktīvai atpūtai. Ieteicams sievietēm ar gaišiem matiem, kā arī tiem, kas dod priekšroku dabīgiem toņiem.

RefectoCil 4 kastaņbrūns - piešķir skropstām un uzacīm bagātīgu brūnu krāsu ar sarkanīgu nokrāsu. Īpaši labi piemērots sievietēm ar brūnu matu toni. Skropstas izskatās garākas un apjomīgākas, neizmantojot skropstu tušu, kas ir īpaši svarīgi tiem, kas aktīvi iesaistās sportā vai pievēršas aktīvajai atpūtai. Ieteicams sievietēm ar brūno matu toni, kā arī tiem, kas dod priekšroku dabīgiem toņiem.

RefectoCil 4.1 sarkans - tiek izmantots matu krāsas saskaņošanai ar uzacu un skropstu krāsu. Matu krāsošana košos sarkanos, granāta un vara toņos pašlaik ir ļoti populāra. Ar RefectoCil 4.1 ir iespējams sasniegt intensīvu sarkanu krāsu uz blondām vai gaiši brūnām uzacīm. Dziļu sarkano var iegūt, ja sākotnējā krāsa uzacīm būs dabīgi brūna. Tumši brūnas un melnas uzacis un skropstas iegūs sarkanu nokrāsu.

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA:

  • Sagatavošana:
  • Gatavība:
    • Tieši pirms krāsošanas samaisiet 2 cm krāsas un 10 pilienus RefectoCil oksidanta trauciņā līdz krēmveida pastas, izmantojot iekļautu īpašu nūjiņu.
  • Krāsošana:
    • Aizvēriet acis. Uzklājiet krāsu ar nūjiņu (vai ar ērtu otiņu skropstām un uzacīm) uz skropstām līdz tie ir pilnībā nokrāsoti. Uzklājiet to pašu vai gaišāku krāsu uz uzacīm matu augšanas virzienā. Ekspozīcijas laiks: 5-10 minūtes visām krāsām, izņemot 4 Kastaņbrūns (10 minūtes) 5 Violēts (10 minūtes) un 4.1 Sarkans (10-20 minūtes), atkarībā no vēlamas krāsas intensitātes.
  • Uzacu tīrīšana:
    • Beidzoties ekspozīcijas laikam, noņemiet lieko krāsu ar sausu vates tamponu. Ja tinte nokļūs uz ādas, nekavējoties noņemiet to, izmantojot RefectoCil Tint Remover līdzekli (nedrīkst izmantot līdzekli tieši uz uzacīm un ādas tūvu acīm).
  • Skropstu tīrīšana:
    • Beidzoties ekspozīcijas laikam, uzmanīgi noņemiet spilventiņus bultiņas virzienā un ar sausu vates tamponu noņemiet lieko krāsu. Ar ūdeni un tamponu noņemiet krāsas paliekas. Acīm jābūt aizvērtam līdz tīrīšanas beigām.
  • Kvalitātes garantija: Produkts ir sertificēts un izgājis dermatoloģisko kontroli.

Tilpums: 15ml

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.