APRAISE Uzacu-skropstu-ūsu krāsa,...

APRAISE Uzacu-skropstu-ūsu krāsa, Black-Blue 20ml

877513
>5
11,70 €
PVN iekļauts

 

PROFESIONĀLA SKROSPTU UN UZACU KRĀSA. NORĀDĪJUMI.

Uzklāšana: Tieši pirms uzklāšanas samaisiet 2 cm krāsu un 10 pilienus Apraise Eyelash Attīstītāja 3% (10 Vol), līdz tiek iegūta krēmīga pasta. Ar vates kociņu uzklājiet vazelīnu ap uzacīm un augšējiem plakstiņiem. Zem katras klienta apakšējās skropstas novietojiet aizsarg papīru, kura otrā puse ir pārklāta ar vazelīnu. Lūdziet klientam aizvērt acis. Izmantojot otiņu, sagatavoto krāsvielu vispirms uzklāj uz skropstām, tad tādu pašu vai gaišāku toni uzklāj uzacīm. Izvairieties no saskares ar ādu. Izturēšanas periods ir no 5 līdz 10 minūtēm. Lai noņemtu: vispirms noslaukiet uzacis ar sausas vates gabalu, pēc tam nomazgājiet un notīriet ādu ar siltu ūdeni. Tagad noņemiet aizsargājošos papīrus un noskalojiet atlikušo krāsas sastāvu no skropstām ar siltu ūdeni, kamēr klienta acis vēl ir aizvērtas.

Brīdinājums.

TIKAI PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI. Satur rezorcīnu. Šis produkts var izraisīt smagas alerģiskas reakcijas. Izlasiet un izpildiet norādījumus. Šis produkts nav paredzēts vai nav paredzēts personām, kas jaunākas par 16 gadiem. Pagaidu “melnās hennas” tetovējumi var palielināt alerģijas risku. Skropstas nedrīkst krāsot, ja klientam: - ir izsitumi uz sejas vai jutīga, iekaisusi un bojāta galvas āda. , - ir bijusi jebkāda reakcija pēc matu vai skropstu krāsošanas, - agrāk ir bijusi reakcija uz pagaidu 'melnās hennas' tetovējumu. Izvairieties no saskares ar acīm. Ja produkts nonāk saskarē ar acīm, nekavējoties tās izskalojiet. Satur fenilēndiamīnus. Valkājiet piemērotus cimdus. Alerģijas pārbaude jāveic 48 stundu laikā. Sajaukšanas attiecība 1:2

Tilpums
0-50ml

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.