COLOR WEAR matu krāsa ar arginīnu,...
COLOR WEAR matu krāsa ar arginīnu,...
COLOR WEAR matu krāsa ar arginīnu, tonis Ash Blue Black Nr. 1.11, 60ml
COLOR WEAR matu krāsa ar arginīnu, tonis Ash Blue Black Nr. 1.11, 60ml

COLOR WEAR matu krāsa ar arginīnu, tonis Ash Blue Black Nr. 1.11, 60ml

PF019799
1-4
Profesionāļiem

 
COLOR WEAR - profesionālā matu krāsa ar arginīnu matu tonēšanai, krāsošanai tonis tonī. Pateicoties jaunajai un patentētajai tehnoloģijai radikāli inovatīvā COLOR WEAR formula izceļas ar to, ka saudzīgi iedarbojas uz matiem tonēšanas un krāsošanas laikā, nodrošinot maksimālu kosmētisko efektu. COLOR WEAR matu krāsas formula nesatur amonjaku, MEA (monoetanolamīnu), PPD, alkoholu un silikonus. Matu krāsas sastāvā ir: - sārmains komplekss ar arginīnu, kas ir iegūts no augu cukura un ar ko visbiežāk un visplašāk aizvieto tādas sārmainas ķīmiskās sastāvdaļas, kā amonjaks un monoetanolamīns. Arginīns ir 100% dabiskas izcelsmes aminoskābe. Arginīns ir ļoti tuvs matiem, jo atrodas to proteīnu struktūrā. - 5 daļēji fermentētas, dabiskas izcelsmes eļļas ar barojošām, antioksidējošām, aizsargājošām un nogludinošām īpašībām - kamēlijas sēklu, argāna, mandeļu, zaļās tējas sēklu un saulespuķu eļļas. Frizierpakalpojumi ar matu krāsu COLOR WEAR: - pirmā matu tonēšanas reize, - pakalpojums izcilam matu spīdumam ar matu toni CLEAR & GLOSS, - matu tonēšana pēc balināšanas, - pakalpojums sirmu matu izcelšanai un skaistumam ar matu toņiem 9.02 vai 10.02, - sirmu matu krāsošana, - pakalpojums vīriešiem - sirmu matu nomaskēšana ar kamuflāžas tehniku, - matu toņa atjaunošana visā matu garumā un galos, - matu tonēšana pēc matu taisnošanas ar keratīnu vai ilgviļņiem. LIETOŠANA: nemetāliskajā traukā sajaukt COLOR WEAR matu krāsu ar vienu no OXID’O oksidantiem 1,5% (5 Vol.), 3% (10 vol.) vai 6% (20 Vol.) atkarībā no izvēlētā pakalpojuma. OXID’O oksidantus 3% (10 vol.) vai 6% (20 Vol.) lieto, lai siltie toņi būtu spilgtāki. Iespējamo pakalpojumu saraksts, matu krāsas un oksidanta sajaukšanas proporcijas un izturēšanas laiki ir minēti COLOR WEAR matu krāsas lietošanas instrukcijā, kuru var apskatīt, nolasot QR kodu uz krāsas iepakojuma ar attiecīgu aplikāciju mobilajā ierīcē. Matu krāsai ir vegāniska formula, kas nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas un to atvasinājumus.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu nogludināšanai
Sastāvdaļas
Bez amonjaka
Bez silikoniem
Dabiskas sastāvdaļas

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.