Purles 146 - TOTAL CLEANSING...

Purles 146 - TOTAL CLEANSING Micelārais ūdens 200ml

146P
1-4
21,00 €
PVN iekļauts

 
Purles 146 micelārais ūdens ir augstākās kvalitātes ādas kopšanas risinājums, kas efektīvi attīra un atdzīvina ādu. Ar savu maigo, bet jaudīgo formulu tas rūpīgi noņem kosmētiku, lieko sebumu un ikdienas netīrumus, padarot to piemērotu visiem ādas tipiem, tostarp jutīgai ādai. Tā ir lieliska izvēle tiem, kas meklē produktu, kas ir drošs lietošanai ap maigo acu zonu, piedāvājot ne tikai tīrību, bet arī uzlabotu ādas mitrināšanu un mirdzumu. 92% sastāvdaļu ir dabiskas izcelsmes. Šis produkts ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri meklē vienkāršu, bet efektīvu ikdienas ādas kopšanas rutīnas daļu. Tas nodrošina ātru risinājumu grima noņemšanai un ādas attīrīšanai, vienlaikus nodrošinot, ka tā paliek mitrināta un līdzsvarota. Regulāri lietojot, lietotāji var sagaidīt skaidrāku, gaišāku sejas krāsu un patīkamu komforta un mitrināšanas sajūtu, vienlaikus saglabājot ādas dabisko aizsargbarjeru. LIETOŠANA: Uzklājiet micelāro ūdeni uz vates diska un viegli velciet pa seju, līdz tā ir tīra. Skalošana nav nepieciešama.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
TOTAL CLEANSING

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.