JOKO Uzacīm pomāde | CHOCOLATE
JOKO Uzacīm pomāde | CHOCOLATE
JOKO Uzacīm pomāde | CHOCOLATE
JOKO Uzacīm pomāde | CHOCOLATE

JOKO Uzacīm pomāde | CHOCOLATE

NJPB50054-B
>5
15,06 €
PVN iekļauts

 

Ideāli izceltas un izteiksmīgas uzacis? Šajā gadījumā uzacu pomāde ir neaizstājama.

Šis revolucionārais produkts iekaro katras sievietes sirdi, sekojot jaunākajām tendencēm. JOKO Brow Pomade lieliski veido un definē jūsu grimu, savukārt tā aktīvās sastāvdaļas ne tikai nodrošina patīkamu uzklāšanu un vieglu produkta izkliedēšanu, bet arī pastiprina un mitrina uzacis. Uzacu pomāde saglabā matus ideālā formā visas dienas garumā, izlīdzinot tos un piešķirot vēlamo krāsu, vienlaikus uzlabojot to stāvokli. Pomādei piestiprināts aplikators ar īpaši veidotu galu, kas palīdz uzklāt un izķemmēt kosmētiku uz uzacīm.

Inovatīva formula: 

  • Vienmērīga tekstūra nelīp pie uzacīm. 
  • Sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas: keratīns un pantenols uzlabo matu stāvokli. 
  • Mīkstinoši līdzekļi nodrošina vieglu uzklāšanu un uzlabo spīdumu.

Kā lietot:

Uzacu veidošana ir svarīga tava grima sastāvdaļa, tāpēc ir vērts ķerties pie praktiska un profesionāla produkta, kas palīdzēs izcelt tavu skaistumu.

  

JOKO Brow Pomade ir universāla kosmētika ar krēmīgu tekstūru, kas noslēgta nelielā burciņā, pieejama divos dabīgos toņos. Pomāde krāso un veido uzacis.

Tilpums
0-50ml
Pielietojums
Skropstām | Uzacīm

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.