JOKO Sārtums vaigiem, minerālu | 17

JOKO Sārtums vaigiem, minerālu | 17

NJRO60114-B
>10
10,81 €
PVN iekļauts

 

Iepazīstinām ar JOKO Mineral Baked Blush — jūsu noslēpums mirdzošam, izgaismotam mirdzumam, kas ilgst visu dienu! Uzlabojiet savu skaistuma rutīnu ar šo izsmalcināto vaigu sārtumu, kas bez piepūles uzlabo jūsu dabisko skaistumu.

 

Atklājiet satriecošu toņu spektru, sākot no rozā rozā līdz siltiem koraļļiem, kas ir rūpīgi izstrādāti visiem ādas toņiem. Viņi izstrādāja JOKO Mineral Baked Blush ar augstākās kvalitātes minerāliem, nodrošinot zīdaini gludu uzklāšanu, kas nemanāmi sajaucas, lai iegūtu nevainojamu apdari. Smalki samaltā tekstūra ir bezsvara sajūta, nodrošinot dabisku, veselīgu pietvīkumu.

 

Nenoliedzami, šis vaigu sārtums skaistuma pasaulē maina spēli. Lai gan tas ir būtisks grims, tas arī vairo pārliecību. Ņemot vērā visas lietas, JOKO Mineral Baked Blush ir obligāts līdzeklis jebkuram grima entuziastam.

 

Papildus iespaidīgajai pigmentācijai šim vaigu sārtumam ir veidojama formula, kas ļauj kontrolēt intensitāti. Tomēr tas nav tikai par krāsu; tas ir par mirdzumu, ko tas piešķir. Rezumējot, iegūstiet mirdzošu sejas krāsu, kas uztver gaismu visos pareizajos veidos.

 

Salīdzinoši JOKO Blush izceļas ar ilgstošu nodilumu. Būtībā jūs varat to uzklāt no rīta un joprojām baudīt svaigu sejas mirdzumu vakarā. Tomēr labākā daļa ir tās daudzpusība – piemērota gan ikdienas valkāšanai, gan īpašiem gadījumiem.

 

Iekļaujiet šo svarīgo skaistumu savā ikdienā un galu galā izbaudiet veselīgu, mirdzošu sejas krāsu. Protams, JOKO Mineral Baked Blush ir jūsu biļete uz grima izskatu, kas pārvērš galvu, lai kur jūs dotos.

Īpašības
Izteiktam spīdumam
Sastāvdaļas
Argana eļļa
Preces veids
Vaigu sārtums

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.