SolarGel virsējais pārklājums , 15 ml

SolarGel virsējais pārklājums , 15 ml

KDTC
>10
13,00 €
PVN iekļauts

 
Kinetics SolarGel virsējais pārklājums sniedz želejlakas izskata efektu un noturīgu spīdumu. Noturība līdz 10 dienām un nav jāžāvē UV/LED lampā. Pārklājums ir noturīgs pret skrāpējumiem. Lietojams kopā ar SolarGel profesionālo nagu laku.
Tilpums
0-50ml
Preces veids
Virsējie pārklājumi

Draudzīgi

Mēs visi esam cilvēki. Mēs ticam cilvēcīgām attiecībām. Mēs augam kopā ar saviem partneriem, dalot kļūdas un veiksmes stāstus. Mēs uzklausām un mēs atbildam. Mēs esam vienkārši un tādi ir mūsu produkti -- viegli lietojami, ar tīru dizainu un skaidru mērķi.

Izaicinājumu meklētāji

Mums patīk izkāpt ārpus ierastā rāmja - izzināt sevi un piedzīvot nezināmo. Mēs esam izmēģinājuši pārgājienus, virvju kursus, kopīgi noskrējuši maratonu. Šo izacinātāja garu mēs ieliekam arī tajā, ko radām - ar neparastiem laku nosaukumiem, kolekciju stāstiem, dzīvespriecīgiem produktiem.

Tas piešķir dzīvei krāsu!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.