BARBICIDE dezinfekcijas trauks 120ml

BARBICIDE dezinfekcijas trauks 120ml

50411
>5
25,53 €
PVN iekļauts

 
Šķēru, ķemmju un nagu kopšanas instrumentu dezinfekcijai.
Atzīts visā pasaulē.

Barbicīda dezinfekcijas trauks visā pasaulē tiek atzīts par efektīvas dezinfekcijas simbolu.
Caurspīdīgo izskatu un raksturīgo zilo krāsu var redzēt tūkstošiem frizētavu visā pasaulē, kā arī manikīra salonos, spa un fitnesa centros.
Kopš 1947. gada

Tipiskais Barbicīda trauks ir oriģināls, kas atspoguļo vairāk nekā 65 gadu veiksmes stāstu.
Droša dezinfekcija.

Trauks ir pietiekami liels, lai instrumentus varētu pilnībā iegremdēt dezinfekcijas šķīdumā. Gumijas gredzens trauka apakšā nodrošina neslīdošu cietu pamatni. Visas metāla detaļas ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda. Izņemamais ieliktnis ļauj izņemt instrumentus no dezinfekcijas šķīduma bez saskares ar ādu.
Diametrs: 6 cm
Augstums: 9 cm
Tilpums: 120 ml

Barbicide ir kļuvis par ikonu profesionālajā skaistumkopšanas nozarē – tas simbolizē drošu un tīru vidi no matu griešanas līdz pedikīram. Visi Barbicide dezinfekcijas līdzekļi ir EPA apstiprināti un medicīnas iestāžu kvalitātei atbilstoši. Barbicide zīmols ir radies ASV kompānijas King Research (tagad BlueCo Brands) paspārnē, un tā pirmsākumi meklējami jau 1947. gadā. Izteikti zilā Barbicide krāsa ir starptautisks tīrības simbols, kuru uzņēmums izmanto no tā radīšanas brīdim līdz mūsdienām.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.