Biosmetics Mitrinošs serums...
Biosmetics Mitrinošs serums...
Biosmetics Mitrinošs serums (birstīte) 5ml
Biosmetics Mitrinošs serums (birstīte) 5ml

Biosmetics Mitrinošs serums (birstīte) 5ml

6050
>5
40,89 €
PVN iekļauts

 

LashMoist, brīnišķīgā mitrinošā After Care pildspalva ir ikdienas mitrinošs līdzeklis, kas īpaši radīts paceltām, krāsotām un arī sausām skropstām.

Uzlabojiet savu pakalpojumu, nodrošinot šo After Care pildspalvu savam klientam kā papildinājumu vai mazumtirdzniecības produktu.

LashMoist formula satur augstas kvalitātes barojošas sastāvdaļas, kas bagātas ar pantenolu, kas iekļūst skropstu mata garozā, lai palīdzētu novērst bojājumus, ko izraisa ilgviļņi vai krāsošana. Ir zināms, ka arī pantenols palēnina matu novecošanās procesu, ko var izraisīt atkārtota kopšana!

Hialuronskābe ir labi pazīstama ar savām mitrinošajām un izlīdzinošajām īpašībām, kas iekļautas sastāvā, lai mitrinātu un kondicionētu skropstas. Aloe Vera skropstu un ādas kondicionēšanai, kas veicina gludumu un spīdumu, un Hidrolizēts zīds ir proteīna atvasinājums, kas ir ļoti higroskopisks ar uzlabotu mitruma piesaistes spēju. Ir zināms, ka brīvās aminoskābes iekļūst ādas augšējos slāņos, kā arī caur matu kutikulu iekļūst matu stieņos. Šī darbība ievelk mitrumu šajās zonās, uzlabojot ādas un skropstu mitrināšanu. Ietver arī rozmarīna, kumelīšu, arnikas montanas, aprikožu ekstraktus, lai tiem būtu pretiekaisuma iedarbība un tas palīdz nomierināt ādu.

Uzglabāšana:

Lūdzu, glabājiet visus šķīdumus oriģinālajā iepakojumā, bērniem nepieejamā vietā, sausā vietā un istabas temperatūrā.

Sastāvdaļas
Hialuronskābe

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.