Acu krēms ar jūras kolagēnu un...

Acu krēms ar jūras kolagēnu un liftinga efektu (Collagen eye cream with botox & lifting effect) 15ml

FH4479
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
26,00 €
PVN iekļauts

 
Krēms, kura sastāvā ir dabīgas vielas, lieliski mitrina un nomierina ādu, novērš pietūkumu un mazina tumšos lokus zem acīm. Nodrošina tūlītēju liftinga efektu un mazina grumbiņu dziļumu. Regulāri lietojot krēmu, aktīvā jaunās paaudzes viela CAFFEINE 50% CYCLOSYSTEM COMPLEX mazina redzamās pigmentācijas pazīmes un koriģē pigmentācijas problēmas. Jūras kolagēna, augu ekstraktu un dabīgo eļļu kombinācija sniedz tūlītēju un ilgstošu mitrināšanu. Krēmam ir lieliska pretnovecošanās iedarbība, jo tas uzlabo ādas tvirtumu un elastību. Tas piešķir mirdzumu, atjauno un nostiprina ādas struktūru, sniedz vienmērīgu tonusu, stimulē atjaunošanos un normalizē epidermas hidrobalansu. Lietošana: vieglām masējošām kustībām uzklājiet krēmu uz tīras paraorbitālās zonas ādas un masējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Ieteicams lietot divas reizes dienā no rīta un vakarā.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Liftingam
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Kalogēns
Preces veids
Krēmi acīm

Kosmētika kas radīta ar cieņu.

Drošos un efektīvos GMT BEAUTY produktus radījušas sievietes - skaistumkopšanas, medicīnas un zinātnes profesionāles, kuras ieguldot pūles jaunāko zinātniski tehnoloģisko atklājumu izpratnei un pielietojumam, gadu gaitā attīstījušas produktus, pārliecinoties par to iedarbību, efektivitāti un drošumu ikdienas darbā ar klientiem. GMT BEAUTY kosmētiku veido tīras un dabīgas sastāvdaļas, kas ir rūpīgi izvēlētas, pārbaudītas (produkti netiek testeti uz dzīvniekiem), ir drošas un nav alerģiskas.

GMT BEAUTY ir vairāk kā 20 gadu pieredze ādas kopšanas un estētiskās medicīnas jomā, jaunākie sasniegumi bioķīmijā un tehnoloģijās.

Rūpējieties par savu ādu ar GMT BEAUTY, un jautājiet savam kosmetologam par GMT BEAUTY profesionālajām procedūrām.

GMT BEAUTY - Viss, lai sniegtu jūsu ādai vislabāko!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.