• JAUNUMS
Purles 99 - CLINICAL REPAIR CARE Acu...

Purles 99 - CLINICAL REPAIR CARE Acu krēms 50ml

99P
1-4
Profesionāļiem

 
Liftinga krēms ar bagātīgu sastāvu, kas paredzēts tūskas mazināšanai, tumšo loku izgaismošanai, āda ap acīm izlīdzinās. Daudzfunkcionālā recepte ietver rūpīgi atlasītas aktīvās sastāvdaļas, kas pilnībā aktivizē ādas atjaunošanas un dermas relaksācijas efektu. Matrixyl synthe 6 peptīdi efektīvi stimulē ādas struktūras pamatelementu sintēzi un rada botoksa efektu. Pēc ādas reģenerācijas ievērojami samazinās grumbu dziļums, un krēmā esošais īpaši aktīvais Zirhafirm komplekss (ūdenī šķīstošs sārņu komplekss) garantē nostiprinošu un liftinga efektu. Mikropērles MHB-R veido maigu slāni, padarot ādu ap acīm gaišāku un radot atslābinātu un jauneklīgu izskatu.Lietošana: Uzklāt uz ādu ap acīm un maigi iemasēt ar pirkstu galiem.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Liftingam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
CLINICAL REPAIR CARE
Preces veids
Krēmi acīm

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.