• JAUNUMS
Purles 89 - DNA PROTECTION EXPERT...

Purles 89 - DNA PROTECTION EXPERT Vit-C acu krēms 50ml

89P
1-4
Profesionāļiem

 
Izbaudiet acu kopšanas virsotni ar Purles Eye Cream Perfector — rūpīgi izstrādātu risinājumu nobriedušas ādas vajadzībām. Tās koncentrētā atjaunojošā darbība novērš tādas izplatītas problēmas kā grumbas, smalkās līnijas un noguruma pazīmes, nodrošinot jauneklīgāku un dzīvīgāku izskatu. Pretnovecošanas efektu nodrošina C vitamīna un hialuronskābes sinerģija. Liposomālais C vitamīns, kas pakāpeniski izdalās secīgajos ādas slāņos, iekļūst visdziļāk. Apvienojumā ar stabilizēto formu tie darbojas, lai samazinātu šūnu DNS bojājumu risku. Uzlabojot kapilāru caurlaidību, Anti-Puff Complex novērš maisiņu un tumšo loku veidošanos zem acīm, tam piemīt aizsargājoša iedarbība, dziļi mitrina un nomierina acu zonas maigo ādu. Ideāli piemērots nobriedušiem ādas tipiem, kas meklē mērķtiecīgu pieeju, lai apkarotu novecošanās pazīmes ap acīm. Regulāra lietošana sola samazinātu novecošanās pazīmju pamanāmību, mazināt bažas zem acīm un, visbeidzot, atjaunotu, jauneklīgu acu apvidus kontūru. LIETOŠANA: Viegli uzklājiet ar pirkstu galiem ap acīm un uz plakstiņiem, izvairoties no tiešas saskares ar acīm.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DNA PROTECTION EXPERT
Preces veids
Krēmi acīm

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.