• JAUNUMS
Purles 46 - EYE COUNTOUR Peptīdu acu...

Purles 46 - EYE COUNTOUR Peptīdu acu patči 60gb

46P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Purles Peptide Hydrogel Eye Plāksteri nodrošina pārveidojošu ārstēšanu, kas īpaši izstrādāta, lai atjaunotu un nomierinātu maigo ādu zem acīm. Pielāgoti tiem, kas saskaras ar ikdienas cīņu pret stresu un noguruma ietekmi, plāksteri nodrošina tūlītēju atvēsinošu efektu, piedāvājot tūlītēju mierinājumu pēc uzklāšanas. Šie plāksteri, kuru pamatā ir 92% dabīgas sastāvdaļas, ir dabiski virzītas ādas kopšanas panākumu iemiesojums. Šis produkts ir īpaši paredzēts sausai ādai ap acīm, kurai ir pietūkums, pirmās grumbu pazīmes un redzamas noguruma sekas. Regulāra lietošana samazina pietūkumu zem acīm, mazina smalko krunciņu parādīšanos un piešķir atdzīvinātu, jauneklīgu skatienu. LIETOŠANA: Novietojiet plāksterus zem acīm un atstājiet 15-20 minūtes. Piemērots ikdienas lietošanai vai pirms īpašiem gadījumiem. Nelietot uz kairinātām vai pārmērīgi izžuvušām zonām.
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
EYE COUNTOUR

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.