SkinSystem Sveists sejas attīrīšanai...

SkinSystem Sveists sejas attīrīšanai 150ml

1030020134
>10
38,67 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Nevis vienkāršs tīrīšanas līdzeklis, bet gan īsts maņu piedzīvojums. Tā mīkstā tekstūra, saskaroties ar rokām un seju, izkūst eļļainā gēlā, kas var efektīvi noņemt dekoratīvo kosmētiku, piesārņotājus un lieko sebumu, sniedzot ādai neticamu labsajūtu.

Tas arī maigi, bet efektīvi noņem ūdensizturīgo kosmētiku.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* MORINGA OLEIFERA

Moringa oleifera sēklu eļļa ir vitalitātes un ādas barošanas koncentrāts. Bagāts ar olbaltumvielām, vitamīniem, minerālsāļiem, beta-karotīnu un flavonoīdiem ar antioksidantu iedarbību, kavē brīvo radikāļu darbību, palīdz attīrīties no nepilnībām un oksidatīviem bojājumiem, dziļi mitrināt un barot ādu. Aizsargājošs efekts: bagāts ar polifenoliem un fitosterīniem, spēlē nozīmīgu antioksidantu darbību, aizsargā ādu no gaisa piesārņojuma, dūmiem un citiem piesārņotājiem, kā arī no UV staru kaitīgās iedarbības. Attīroša iedarbība: ir svarīga antibakteriāla un pretmikrobu iedarbība, īpaši kavējot aknes baktēriju augšanu, novēršot ādas nepilnības. Mitrinoša un mīkstinoša iedarbība: bagāta ar olbaltumvielām, aminoskābēm, sterīniem, oligosaharīdiem un polisaharīdiem, tai ir svarīga tieša mitrinoša darbība, jo sastāv no hidrofilām molekulām, kas aiztur ūdeni, gan netieši, veidojot plēvi uz ādas virsmas, kas novērš ūdens zudumu. .

* NIGELLA SATIVA

Nigella Sativa sēklu ekstrakts, kas bagāts ar Omega 3 un 6, olbaltumvielām, mikroelementiem un enzīmiem, spēlē antioksidantu darbību, aizsargājot ādu no brīvo radikāļu agresijas. Tas atjauno un atdzīvina sausu, jutīgu vai kairinātu ādu no tādām ādas problēmām kā pinnes.

* Kumelīte

Chamomilla Recutita, kas īpaši bagāta ar flavonoīdiem, ir svarīga nomierinoša un atslābinoša iedarbība. Tas stimulē mikrocirkulācijas funkcionalitāti un fibroblastu aktivitāti, veicinot kolagēna, elastīgo šķiedru un hialuronskābes sintēzi, tādējādi veicinot epidermas un dermas atjaunošanos. Paredzēts jutīgas, kuperozes, akneiskas, īpaši maigas ādas ārstēšanai.

* HIPERISKS EKSTRAKTS

Ar flavonoīdiem un tanīniem bagātais augu ekstrakts ir svarīgs antioksidants, kā arī aizsargājošs, nomierinošs, pretiekaisuma, dziedinošs un atjaunojošs efekts.

* E VITAMĪNS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules staru, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem, tai ir barojoša, aizsargājoša un antioksidanta iedarbība. Tas veicina kolagēna ražošanu un baro ādu, piešķirot tai elastību un tonusu. Tajā pašā laikā tas veido aizsargplēvi, kas aizsargā ādu no ārējām ietekmēm, aukstuma un dehidratācijas, padarot to mīkstu.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet nelielu daudzumu sejas attīrošā sviesta uz sausas sejas ar rokām un iemasējiet ar apļveida kustībām, uzstājot uz T-zonu un sejas daļām, kurās ir vairāk kosmētikas. Ir iespējams turpināt masēt seju ar mitriem pirkstu galiem: tā tekstūra kļūs pienaina un tiks pastiprināts Kūstošā sviesta mitrinošais un barojošais spēks.

Ja lieto vienu pašu, noskalo ar siltu ūdeni un, iespējams, ar mitra sūkļa palīdzību, ja izmanto dubultās tīrīšanas veikšanai, uzklāj sejas tīrīšanas putas un visbeidzot noskalo abus produktus.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.