SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml
SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml
SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml
SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml
SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml
SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml
SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml
SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml

SkinSystem Putas sejas attīrīšanai 180ml

1030020132
1-4
29,57 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Mīkstas putas sejas attīrīšanai.

Efektīvi noņem dekoratīvo kosmētiku un netīrumus .Sniedz tūlītēju atvieglojumu, patīkamu svaiguma sajūtu un dziļu attīrīšanu.

Regulē sebuma veidošanos un saglabā ādas barjeru, pateicoties tā fizioloģiskajam pH līmenim. Tas nesatur ziepes, sulfātus, sintētiskās virsmaktīvās vielas, silikonus, PEG. Āda, kas ietīta samtainajā putu apskāvienā, kļūst attīrīta un mirdzoša.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* NIACĪNAMĪDS

Nomierina un atjauno ādas barjeru. Tas stimulē keramīdu un brīvo taukskābju veidošanos, kas veido ādas aizsargkārtu, kas ir būtiska, lai saglabātu ādas mitrināšanu, cīnītos pret sausumu un lobīšanos. Neitralizē brīvos radikāļus un aizsargā šūnas no oksidatīviem bojājumiem, ko izraisa piesārņojums, saules gaisma un zilā gaisma. Tas stimulē šūnu vielmaiņu, palielinot kolagēna un elastīna ražošanu, tādējādi novēršot grumbu veidošanos un tonusa zudumu. Pretiekaisuma un nomierinoša, tā ir piemērota cilvēkiem, kas cieš no pinnēm, rosacejas vai apsārtuma. Tas uztur mikrobioma līdzsvaru, regulējot sebuma veidošanos, tādējādi samazinot pūtīšu vai aizsprostotu poru un spīdīgas ādas risku. Tas regulē melanīnu veidojošo šūnu darbību, samazinot krāsas maiņu un padarot ādu kompaktāku un viendabīgāku.

* DIRDZIŅA

Īpaši bagāta ar B vitamīnu, aminoskābēm, oligoelementiem, tanīniem un inulīnu, tai ir svarīga attīroša-detoksicējoša darbība, veicinot toksīnu izvadīšanu, dažādu organisma vielmaiņas reakciju atkritumus.

* ASEBIOL™

Sebumu regulējošs sinerģisks komplekss. Tas līdzsvaro sebuma daudzumu, inhibējot 5α-reduktāzi, fermentu, kas atbild par tā ražošanu. Ir klīniski pierādīts, ka tas manāmi samazina taukainību un ādas nepilnības.

* PIENSKĀBE

Alfa hidroksiskābe, kas veicina ātrāku šūnu atjaunošanos (apgrozīšanu), tādējādi padarot jebkuru turpmāko aktīvo vielu piegādi efektīvāku un efektīvāku, nemainot ādas dabisko pH līmeni. Tas veicina melanīna nogulšņu likvidēšanu virspusējos slāņos, nodrošinot kompaktāku un mirdzošāku sejas krāsu. Tas stimulē kolagēna (olbaltumviela, kas piešķir ādai struktūru) un elastīna (olbaltumviela, kas piešķir ādai elastību) sintēzi un, pateicoties tā higroskopiskajām īpašībām, piesaista un notur ūdens molekulas līdz pat dziļākajiem ādas slāņiem, lai. lai padarītu to mitrinātu, mīkstāku un kompaktāku uz tausti.

* E VITAMĪNS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules gaismas, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ.

* OLIGOGELIN™PF

Patentēta jūras izcelsmes sastāvdaļa; iegūta no aļģes Chondrus Crispus, sarkanās aļģes, kas ekstrēmos apstākļos dzīvo dziļos ūdeņos. Bagāts ar karaginānu, lineāru polisaharīdu sērija, kas spēj veidot vieglu un neokluzīvu plēvi ar pretpiesārņojuma efektu, aizsargā ādu no atmosfēras piesārņojuma, stiprina hidrolipīdu plēvi un samazina ūdens zudumu (TEWL), novēršot dehidratāciju. Tas piešķir ādai veselīgu un mirdzošu efektu. Baro un stiprina ādu, pateicoties būtisku minerālsāļu un ārstniecisko elementu (mangāna, kalcija, magnija, cinka) bagātībai.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet produktu uz sejas un kakla, maigi iemasējiet ar pirkstu galiem un noskalojiet. Ja kopā ar dubulto tīrīšanu: uzklājiet sejas tīrīšanas putas uz iepriekš uzklātā sejas tīrīšanas sviesta slāņa. Masējiet ādu, sajaucot abus produktus un pēc tam noņemot ar siltu ūdeni, iespējams, ar mitru sūkli.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Dziļi attīrošs
Sastāvdaļas
Bez silikoniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Biostimulating Facial Tensor Threads Complete Protocol
Reticulum Complete Protocol
Preces veids
Attīrošās putas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.