• JAUNUMS
Purles 32 - SensiSkin GARDEN CEREMONY...

Purles 32 - SensiSkin GARDEN CEREMONY Sildošs dzērvenu pīlings 200ml

32P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles SensiSkin Garden Ceremony Cranberry Heating Exfoliator – jūsu risinājums nogurušas un nespodras ādas atdzīvināšanai. Šī izcilā formula ne tikai noloba, bet arī atbalsta jūsu ādas dabisko atjaunošanās procesu. Šī oriģinālā maskas formula ar termisko efektu ir radījusi savas īpašības ceolītiem (alumīnijasilikāta minerāliem), ko sauc arī par "karstajiem akmeņiem". Maska sasilst saskarē ar ūdeni. Paaugstināta temperatūra atver ādas poras un pastiprina detoksikācijas un skābekļa pievadīšanas procesus. Ideāli piemērots tiem, kas meklē rūpīgu ādas detoksikāciju, skābekli un hidratācijas stimulu, lai cīnītos pret agrīnām novecošanās pazīmēm. Regulāra lietošana nodrošina dziļi attīrītu sejas ādu, kas ir labi sagatavota turpmākajām skaistumkopšanas procedūrām, ar ilgstošu mitrināšanu un gludumu. LIETOŠANA: samitriniet ādu ar ūdeni, uzklājiet skrubi ar apļveida kustībām uz sejas un kakla. Atstājiet 10 minūtes pirms noskalošanas. Pastiprinātai iedarbībai veic pīlinga masāžu ar tvaikonīti.
Tilpums
151-400ml
Ādas tips
Jutīgai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
SensiSkin GARDEN CEREMONY
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.