• JAUNUMS
TOLPA AUTHENTIC Pīlings-gēls ar...

TOLPA AUTHENTIC Pīlings-gēls ar mandeļskābi 150ml

T00241
>5
6,34 €
PVN iekļauts

 

TOLPA AUTHENTIC Pīlings-gēls ar mandeļskābi sejai.

Piemērots kombinētai, arī jutīgai ādai. Lai veiktu efektīvu pīlingu un izvairītos no ādas nepilnībām, jums nav jādodas uz skaistumkopšanas salonu. Tołpa Authentic sejas pīlinga gēls parūpējas par to ērtā veidā jūsu mājās. Tas ne tikai noņem atmirušās ādas šūnas, kurām ir tendence nosprostot poras vai izraisīt komedonu rašanos, vai blāvu ādas toni, bet arī attīra ādu no netīrumiem un kopumā to izlīdzina. Tas attīra un tajā pašā laikā intensīvi kopj ādu – pateicoties tīrām mandeļu skābes molekulām. Pīlings noņem pat mazākos netīrumus, saglabājot dabisko līdzsvaru: mikrobiomu, fizioloģisko pH un hidrolipīdu barjeru. Dažu mirkļu laikā āda ir lieliski attīrīta, gluda un mitrināta ilgi pēc lietošanas.

Sastāvdaļas: satur vismaz 98% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu MANDEĻSKĀBE HIPOALERĢĒNS, BEZ SMARŽVIELĀM

Lietošana: Uzklājiet želeju uz sejas, izvairoties no acu zonas. Viegli iemasējiet ar apļveida kustībām, pēc tam noskalojiet ar ūdeni. Lietojiet no rīta un vakarā.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Mitrinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
TOLPA AUTHENTIC
Preces veids
Skrubji

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.