• JAUNUMS
TOLPA DERMO FACE SEBIO Želeja sejas...

TOLPA DERMO FACE SEBIO Želeja sejas mazgāšanai, normalizējoša 195ml

T00343
>5
5,95 €
PVN iekļauts

 

TOLPA DERMO FACE SEBIO Želeja sejas mazgāšanai, normalizējoša.

Želeja efektīvi attīra ādu bez savilktas ādas sajūtām. Tā ir normalizējoša sejas mazgāšanas želeja, kas efektīvi attīra ādu, tai pat laikā aizsasargā to, normalizē ādas mikrobiomu, kas nozīmē, ka regulē baktēriju līdzsvaru un kavē baktēriju vairošanos, kas izraisa aknes veidošanos. Turklāt želejai piemīt antioksidanta iedarbība, kas palīdz novērst poru nosprostojumu un novērš nepilnību veidošanos. Pateicoties šim produktam, āda ir tīra, veselīga un bez pūtītēm. Lai iegūtu labākos rezultātus, ir svarīgi regulāri lietot želeju un ievērot ražotāja ieteikumus.

Lietošana: Uzklājiet želeju uz sejas, izvairoties no acu zonas. Viegli iemasējiet ar apļveida kustībām, pēc tam noskalojiet ar ūdeni. Lietojiet no rīta un vakarā.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Kombinētai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMO FACE SEBIO
Preces veids
Želejas

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.