Luxury Hair Color White Dust Free...

Luxury Hair Color White Dust Free Balinātājs - pulveris, 500g

470011
1-4
Profesionāļiem

 
Ļauj izveidot krāsu pārrāvumus, izcelt un noņemt krāsu, vienlaikus maigi iedarbojoties uz matu dabīgajiem pigmentiem un struktūru. Tas satur aizsargājošas un mīkstinošas vielas, kas saglabā matu struktūru neskartu pat visintensīvāko balināšanas procedūru laikā. Bagātināts ar argana eļļu, orhideju ziedu ekstraktu un hidrolizētu keratīnu, kas satur dabīgos antioksidantus un cīnās ar brīvajiem radikāļiem, palēninot šūnu novecošanos.
Svars
251-500gr
Preces veids
Balinātāji pulverveida Balti

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.