Balinātājs Deco zils 8-toņi +Plex...

Balinātājs Deco zils 8-toņi +Plex (paka) 500gr

DLPEL01604
>10
Profesionāļiem

 

Zils balināšanas pulveris ar Plex tehnoloģiju · 8 toņi. Pateicoties Plex tehnoloģijai, produkts nodrošina maksimālu balināšanas efektu līdz 8 toņiem, aizsargājot un saudzējot matus. Vienlaicīgi attīra, aizsargā un kondicionē matus. Sajaukt ar Design Look ūdeņraža peroksīdu 10 tilp. (3%), 20 tilp. (6%), 30 tilp. (9%), 40 tilp. (12%). Maksimālais ieteicamais iedarbības laiks: 40 minūtes.

Lietošana: sajaukt 1 daļu pulvera (30 g) + 2 daļas ūdeņraža peroksīda (60 ml) (attiecība 1:2) un ļaut iedarboties, līdz ir sasniegts vēlamais rezultāts.

Brīdinājumi: lietot piemērotus aizsargcimdus. Izvairīties no saskares ar ādu un iekļūšanas acīs. Līdzeklim nokļūstot uz ādas vai acīs, nekavējoties izskalot ar ūdeni. Ja kairinājums nemazinās, konsultēties ar ārstu.

Svars
251-500gr

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.