Balinātājs Deco zils 7-toņi +Plex...

Balinātājs Deco zils 7-toņi +Plex (kārba) 500gr

DLPEL01700
>10
Profesionāļiem

 

Kompakts zilais balināšanas pulveris · 7 toņi. Ideāli piemērots šķipsnu balināšanai un intensīvai matu balināšanai, visām matu balināšanas tehnikām. Tā īpašā negaistošā formula samazina kairinājuma un jutīguma risku. Balina matus līdz 7 toņiem, sajaukt ar Design Look ūdeņraža peroksīdu 10 tilp. (3%), 20 tilp. (6%), 30 tilp. (9%), 40 tilp. (12%). Maksimālais ieteicamais iedarbības laiks: 35 minūtes.

Lietošana: samaisīt 30 g pulvera + 60 ml ūdeņraža peroksīda (attiecība 1:2) un ļaut iedarboties, līdz tiek sasniegts vēlamais rezultāts.

Brīdinājumi: lietot piemērotus aizsargcimdus. Izvairīties no saskares ar ādu un iekļūšanas acīs. Līdzeklim nokļūstot uz ādas vai acīs, nekavējoties izskalot ar ūdeni. Ja kairinājums nemazinās, konsultēties ar ārstu. Izvairīties no saskares ar ādu.

Svars
251-500gr

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.