Šodien mēs vēršamies pie jums ar svarīgu jautājumu par higiēnu jūsu salonos!

   

Nesen tika uzsvērta satraucošā problēma, ka daudzi cilvēki, apmeklējot frizētavas, inficējas ar sēnītēm, patogēniem un vīrusiem, un visizplatītākais vaininieks ir matu griešana.

Desmitiem tūkstošu komentāru atklāja, ka cilvēkiem ir bijusi līdzīga pieredze, un dažiem pat pēc tam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība!

    

Daudzi frizieru meistari neapzinās, ka viņu matu griešanas mašīnas un šķēres var pārnest patogēnus, vīrusus, baktērijas un sēnītes pastāvīgā ādas saskarē ar dažādiem klientiem, tādējādi pakļaujot savus klientus potenciālam infekcijas riskam.

Tāpēc ir ļoti svarīgi pēc katra klienta rūpīgi iztīrīt un dezinficēt matu šķēres, griešanas galviņas un asmeņus! Izmantojot NOVICIDE® Blade Care, jūs varat piedāvāt frizieriem perfektu un ātrāko risinājumu:

    

   

NOVICIDE® produkti ir ES sertificēti un atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem!

Pievienojieties efektivai veselības aizsardzībai salonos, iekļaujot NOVICIDE® produktus savā profesionālajā frizieru piedāvājumā!

   

*******************************************************************************************************

   

   

NOVICIDE® asmeņu kopšana:

Ātrākais un praktiskākais risinājums pret sēnīšu un patogēnu pārnešanu ir NOVICIDE® Blade Care Spray. Tā profesionālā 5-in-1 formula dezinficē, attīra, ieeļļo, atdzesē un aizsargā mašīnites asmeņus un šķēres no rūsas vienā vienkāršā darbībā.

NOVICIDE® Blade Care dezinficē griezēju asmeņus un šķēres, aizsargājot pret vīrusiem, patogēniem, baktērijām un sēnītēm.

NOVICIDE® Blade Care profesionālā formula rūpīgi attīra griezēju asmeņus, tostarp atstarpes starp zobiem.

NOVICIDE® Blade Care atstāj plānu eļļas kārtiņu, kas samazina berzi un saglabā asmeņus asus.

NOVICIDE® Blade Care aktīvi pagarina matu griešanas mašīnu un šķēru kalpošanas laiku, atdzesējot apsildāmos asmeņus un aizsargā pret rūsu.

   

Vairāk par zīmola piedāvajumu:

  

https://salonline.lv/lv/brand/64-novicide

   

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.